Tělo starosty bylo nalezeno ve shořelém autě. Ilustrační foto HZS

Vražda starosty Myslinky, který uhořel v autě: Policie žádá vazbu pro obviněné

Policie již podala návrh na vazbu trojice obviněné z vraždy starosty Myslinky na Tachovsku. Starostu měli zabít kvůli majetkovým neshodám.

Za pouhé dva týdny se policii podařilo objasnit krutou vraždu, která se odehrála na Tachovsku. Ve středu 4. října bylo na Tachovsku nalezeno ohořelé auto, ve kterém se nacházela mrtvá osoba. Později se zjistilo, že mrtvým uvnitř vozu byl zámožný starostka obce Myslinka.

Policie zveřejnila nové podrobnosti: Starostu Myslinky zabili v bytě v Praze, chtěli jeho peníze! Více čtěte zde.

„Na základě výsledků soudní pitvy, dosud provedených expertiz a zjištěných skutkových okolností prověřujeme tento případ pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy,“ uvedla následně policie.

Dnes policie oznámila, že v souvislosti s prověřováním tohoto případu se policistům podařilo zadržet tři podezřelé osoby. Odpoledne již policie potvrdila, že má možné pachatele.

„Trojice zadržených osob byla obviněna ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy. Žena a dva muži se dopustili tohoto trestného činu formou spolupachatelstvi,“ informovala policie.

Vrchní policejní komisařka podala státnímu zástupci podněty k podání návrhů na vzetí všech tří stíhaných osob do vazby,“ dodali policisté s tím, že bližší informace poskytnou v pátek ráno.

Vražda starosty Myslinky: Zabili ho v bytě v Praze, chtěli jeho peníze!