Policie v Jevíčku pátrá po vrahovi. Foto: PČR

VIDEO: Brutální vražda v Jevíčku! Útočník na náměstí zabil ženu, policie už má podezřelého

Tragická událost se odehrála v úterý večer v Jevíčku na Svitavsku. Přímo na tamním náměstí byla zavražděna žena. Na místo se sjeli kriminalisté, po útočníkovi pátral i vrtulník.

Policisté od úterního večera prověřovali násilnou smrt ženy v Jevíčku na Svitavsku, podle svědků byla zavražděna přímo na náměstí. Zemřít měla nedaleko autobusové zastávky rukou vraha.

Po vrahovi v Jevíčku pátrají desítky policistů

Na místo se ještě v úterý sjeli pardubičtí kriminalisté a desítky dalších policistů, pátrání po vrahovi pokračovalo do pozdních nočních hodin. „Desítky policistů v terénu a za pomoci vrtulníku pátrají po pachateli,“ informovala policejní mluvčí Markéta Janovská.

Ještě v noci vydala policie informaci o tom, že v souvislosti s vraždou pátrá po 34letém Petru Grycovi z Blanska, který má být 175 až 180 centimetrů vysoký. „Žádáme vás, volejte linku 158, nesnažte se ho zadržet!“ dodala Janovská.

Pátrání pokračovalo v Brně

Pátrání pokračovalo i ve středu. „Pátrání po hledaném jsme z pardubického kraje rozšířili i do kraje jihomoravského. V terénu jsou stále desítky policistů nejen z našeho, ale právě i z Jihomoravského kraje,“ uvedla Policie ČR.

Policie hledaného muže označila ve středu za hlavního podezřelého. Odpoledne se ho podařilo dopadnout. „Děkujeme veřejnosti za pomoc, hledaného jsme nyní v Brně zadrželi. Více informací uvolníme, jakmile to okolnosti dovolí,“ dodala Policie ČR

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *