Natálka Štíchová milovala výlety v Alpách.

Příbramská gymnastka Natálka Štíchová: Příčina smrti odhalena! Zřítila se v Alpách!

Po několika dnech spekulací bylo odhaleno, co stojí za nešťastnou smrtí mladé gymnastky z Višňové u Příbrami. Natálka Štíchová zemřela po nešťastném pádu v německých Alpách.

Natálii Štíchové bylo teprve 23 let, když přišla hrozná zpráva z TJ Sokol Příbram, že minulou středu v 5:30 hodin ráno zemřela následkem tragické nehody. „S hlubokým zármutkem oznamujeme, že nás po tragické nehodě navždy opustila naše úžasná kamarádka, gymnastka, reprezentantka a trenérka Natálka Štíchová. Svůj boj o život prohrála 21. srpna v 5:30 ráno,“ sdělil TJ Sokol Příbram.

Nebylo však jasné, co se vlastně stalo. Lidé spekulovali nad dopravní nehodou a zjišťovali, při které bouračce se vážně zranila mladá žena. Teď je však spekulacím konec. Osudné se jí stalo to, co tolik milovala – život, sport, pohyb, výlety k moři ale i do hor.

Natálie Štíchová: Tragický pád v Alpách

Rodina mladé gymnastky sdělila, že se vážně zranila na výletě s přítelem Davidem do Alp. Natálka se podle rodiny zřejmě při jednom z výletů v horách smekla a zřítila se ze srázu. Utrpěla přitom velmi vážná zranění včetně zranění mozku. K pádu došlo již 15. srpna a lékaři dlouho bojovali o její život. 21. srpna v 5:30 hodin ráno ale museli Natálii z přístrojů odpojit, byla mrtvá.

„Natálka rozdávala úsměv po celý svůj krátký život a přesně tak na ni budeme navždy vzpomínat. Celé rodině a blízkým přátelům vyjadřujeme hlubokou upřímnou soustrast a posíláme mnoho sil a podpory. Pro uctění památky naší Natálky, můžete přijít zapálit svíčku přímo k naší sokolovně,“ dodalo vedení příbramského Sokola.

Tragická nehoda tak navždy změnila život především pozůstalé rodině. Rodiče přišli o milovanou dceru, sourozenci o tu nejlepší sestru. Rodina i veřejnost se s Natálií naposledy rozloučí ve čtvrtek 29. srpna v 10 hodin v obřadní síni Na Hvězdičce v Příbrami.

Tolik to bolí! Při tragické nehodě zemřela mladičká příbramská gymnastka Natálka Štíchová

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *