Jihočeští hasiči na Mistrovství ČR pobláznili fanynky.

Jihočeští hasiči na mistrovství ČR v požárním sportu ukázali břišáky a zbořili internet

Dnes máme něco především pro čtenářky. Na 51. mistrovství ČR 2024 v požárním sportu, kam se sjeli hasiči z celé České republiky, se vyfotili jihočeští hasiči a skoro tím strhli internet.

51. mistrovství České republiky v požárním sportu 2024 se konalo o víkendu v Olomouci, kam se sjeli profesionální i dobrovolní hasiči z celé České republiky. Čekala je řada náročných disciplín, které se jim však často hodí i v pracovním životě. Mistrovství dnes na stadionu TJ Lokomotiva Olomouc uzavřela disciplína požární útok.

Tři dny plné excelentních sportovních výkonů, národních rekordů, fair play a hasičského umu – tak to vypadalo v hanácké metropoli, a to hned na dvou místech. Výstup na věž se odehrál na Horním náměstí, další části soutěže pak na atletickém stadionu.

Nejlépe se přitom dařilo HZS Moravskoslezského kraje, jehož tým se umístil celkově na prvním místě. Následovali na druhé příčce hasiči Středočeského kraje a bronz vybojoval tým HZS Královehradeckého kraje.

Hasiči Jihočeského kraje ukázali břišáky

Pomyslné zlato u dámského publika si však rozhodně vysloužili hasiči z HZS Jihočeského kraje. Na Facebooku totiž zveřejnili fotografii, na které odpočívají o přestávce mezi jednotlivými disciplínami. Mnozí přitom byli bez trika. Sledující dámy to rozparádilo, fotografie nasbírala stovky lajků, asi nejvíce za poslední rok.

O hasičích je samozřejmě známo, že pravidelně sportují a také tvrdě pracují při zásazích, kde musí zvládat fyzicky velmi náročné úkoly. Často v horku ale i v zimě zasahují u bouraček, požárů, při povodních a často ve velmi nepřístupném terénu a v kopcích. Mají tak skvělou fyzičku.

Ženy teď budou zapalovat stodoly

Že ale mají i vysekaný sick-pack na břiše, tím nejednu dámu překvapili. Jihočeští hasiči tak nyní mají jistě zástup nových fanynek. “Páni… to jsou kluci jako lusk. Ti by uspěli i v úplně jiných soutěžích,” zhodnotila například Marta Gráfová.

“Kluci gratuluji k výkonu, zvlášť v tom vedru krásné místo, ale takhle se vyfotíte a ženský tady jsou hyn. Víte co teď bude požárů? Každá podpálí stodolu abyste přijeli, to neděláte dobře,” směje se Kateřina Merunková. “Kamarádka se ptá, který z nich je volný? Díky za info,” přidává se Kristýna Prosserová.

Možná by jihočeští hasiči mohli zvážit nafotit kalendář s koťátky, štěňátky a dalšími zvířátky, jako každoročně fotí jejich australští kolegové na dobročinné účely. Slaví přitom úspěch po celém světě.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *