Survivor 2024 ve 28. dílu opustil Radek. Zdroj: Voyo

Survivor 2024: Další zvrat! Pirát s Tomášem použili tři imunity a popravili Radka!

Kmenová rada ve 28. dílu reality show Survivor 2024 se zapíše do televizní historie. Pirát a Tomáš na ní totiž použili hned tři skryté imunity! Po šokujícím zvratu tak musel skončit Radek, který sám vymýšlel popravu Tomáše.

Po konci Mártyho v reality show Survivor Česko a Slovensko 2024 to už vypadalo, že aliance Mikýře, Martina Careva, Nikoly a Radka je neotřesitelná. Jenže Pirát, Tomáš a s nimi Bandurko ukázali mistrovský herní tah a dokázali hru na poslední chvíli kompletně obrátit.

Bandurko ve 28. dílu Survivoru, který vysílalo Voyo ve středu 29. května, vyhrál individuální imunitu. S tou se pojila i odměna v podobě masáže, na které Bandurko v misce s oříšky objevil papírek s exkluzivní výhodou, že nejpozději do doby, kdy ve hře bude šest hráčů, může na kmenové radě využít výhodu jednoho hlasu navíc.

Survivor: Plán Piráta, Tomáše a Bandurka, jak otočit hru

To se však Bandurko rozhodl využít až na další kmenové radě, protože teď měl stejně idividuální imunitu a byl tak v bezpečí. Vycítil přitom příležitost zbavit se silného hráče Mikýře a dal se proto do aliance s Pirátem a Tomášem, kteří byli po vyloučení Mártyho a po zradě Mikýře doslova na odstřel.

Právě Bandurko umožnil Tomášovi a Pirátovi, aby zásadně obrátili hru. Vymysleli geniální plán, že je čas využít všechny tři skryté imunity, které mezi tím nashromáždili, jednu jim tam například před vypadnutím nechal Márty. Dobře totiž věděli, že ostatní budou na kmenové radě hlasovat právě pro Piráta, nebo pro Tomáše tak, jak si to přál Mikýř.

Kmenová rada s historicky nejvyšším počtem skrytých imunit

A tak se také stalo – před sčítáním hlasů na kmenové radě vystoupili Pirát i Tomáš a vzájemně si darovali skrytou imunitu. Následně vstal Radek a vítězoslavně přednesl svou výhodu, kterou zrušil skrytou imunitu Tomášovi. Bylo vidět, že má opravdu velkou radost, jak se totiž ukázalo, Tomášovi dala hlas celá aliance – Mikýř, Nikola, Radek i Martin. Vynulování platnosti imunity by tedy znamenalo Tomášův konec ve hře.

Jenže přišlo nečekané překvapení. Znovu vstal Pirát a přidal ještě třetí imunitu, kterou věnoval Tomášovi a která Radkovu výhodu o rušení imunity přebila. Čtyři hlasy pro Tomáše se tak nepočítaly.

Stačily tak pouhé dva hlasy Tomáše a Piráta pro Radka, který tím byl vyhlasován. Radek si následně vybral nádobu osudu s krví a tak musel Survivor 2024 podle pravidel opustit bez nároku na duel a bez šance na záchranu.

Mikýř v šoku, Bandurko má o čem přemýšlet

Ze hry tedy vypadl velký Mikýřův spojenec Radek a na Mikýřovi bylo vidět, jak je z nečekaného vývoje hry překvapený. Síly v Survivoru, kde zůstává už jen 6 hráčů, se tím vyrovnaly – na jedné straně Mikýř, Nikola a Martin, na straně druhé Pirát, Tomáš a Bandurko. Hra je tím nerozhodná a ještě více stoupne napětí.

Zajímavé také bude, jak Bandurko zareaguje na fakt, že Pirát s Tomášem nakonec nehlasovali podle původní dohody pro Mikýře, ale pro Radka. Odpustí jim to a s pomocí hlasu navíc, který v tomto díle získal na odměně, na příští kmenové radě vyřadí Mikýře, anebo nakonec bude všechno úplně jinak?