Zásah Policie ČR. Ilustrační foto PČR

Vražda na Žižkově. Muž zabil partnerku, její dceru vážně zranil

Vražda se odehrála dnes odpoledne na pražském Žižkově. Muž tam podle dostupných informací před očima dětí zabil partnerku. Vážně zranil také její dceru, je v kritickém stavu.

Pražští policisté ve čtvrtek odpoledne zasahovali v Táboritské ulici v Praze 3, kde došlo v rodině k násilnému trestnému činu.

„Na místě zemřela jedna žena a druhá je ve vážném zdravotním stavu,” informoval mluvčí Policie ČR Richard Hrdina. Zároveň se podle policie nemusí veřejnost ničeho obávat. “Pachatel byl zadržen v ulici Ke Karlovu, nikomu nehrozí žádné další nebezpečí,“ dodal Hrdina.

Podle něho zatím policie nemůže k případu sdělit více informací, případem se zabývá první oddělení pražské policie, které se specializuje právě na vraždy.

Podle dostupných informací ale muž zaútočil na partnerku a před zrakem dětí ji zabil. Vážně přitom zranil také její dceru.

Mluvčí pražské záchranky Jana Poštová dodala, že na místě zasahovaly dvě posádky záchranky s lékařem. Přes všechnu snahu už ale nebylo jedné ženě pomoci, druhá byla v kritickém stavu transportována do nemocnice.