Policie pátrá v Klánovickém lese.

VIDEO: Policejní manévry v Klánovickém lese! Kvůli vraždě miminka a táty

Velká policejní akce se koná od úterního rána v Klánovickém lese a jeho okolí. Nastává zvrat v pátrání po vrahovi miminka a tatínka?

Doslova policejní manévry se odehrávají v Klánovickém lese u Prahy. Policisté pátrají po možných stopách vedoucích k vrahovi, který v lese nemilosrdně popravil miminko v kočárku i jeho tatínka.

„V Klánovickém lese v úterý probíhá bezpečnostně pátrací akce. Právo na poskytování informací v případu dvojnásobné vraždy si vyhradilo Městské státní zastupitelství v Praze, proto již nejsme oprávněni k věci poskytovat další informace,“ informovala Policie ČR.

Na místě zasahuje na 250 policistů, policisté na koních, psovodi. Na místo policie přivezla i velitelský kamion. Znovu obnovené pátrání v lese může znamenat, že policie už má podezřelého a teď hledá klíčové důkazy, především střelnou zbraň.

Chladnokrevná vražda v Klánovickém lese

Krutá vražda se v Klánovickém lese odehrála v pátek odpoledne. Kolem 15. hodiny ohlásila svědkyně, že při procházce slyšela střelbu, policisté následně v lesním porostu našla zastřeleného tatínka a jeho malou dcerku v kočárku.

„Objasnění této dvojnásobné vraždy je naší prioritou. Na případu pracuje tým několika desítek těch nejzkušenějších kriminalistů, kteří byli posílení i o kolegy z Úřadu služby kriminální policie a vyšetřování policejního prezidia,“ uvedla Policie ČR.