V Klánovickém lese našli dva mrtvé.

Dva mrtví v Klánovickém lese: Zastřelili i miminko v kočárku!

Životní tragédie se odehrála v pátek v Klánovickém lese u Prahy. Svědkyně tam uslyšela dva výstřely. Policie následně v našla dvě mrtvá těla!

Pokračuje vyšetřování pátečního neštěstí, ke kterému došlo v lese v Klánovicích u Prahy. Policie tam vyjela v pátek odpoledne poté, co žena v lese uslyšela střelbu a oznámila to na policejní linku 158.

Policie začala prostor prohledávat a v lesním porostu nedaleko Čmelické ulice našla dvě mrtvá těla. Server iDnes večer přišel s informací, že se má jednat o dospělou osobu a dítě v kočárku!

Záchranka už podle mluvčí Pražské záchranné služby nedokázala zastřeleným v Klánovickém lese pomoci, byli mrtví.

Vyšetřování v Klánovickém lese

„Na místě jsou kriminalisté, kteří zjišťují veškeré okolnosti,“ sdělil policejní mluvčí Jan Rybanský s tím, že policie zatím nebude poskytovat bližší informace.

Nad oblastí létal policejní vrtulník s termovizí a v okolí se pohybovali policisté s dlouhými zbraněmi. To je podle Rybanského v takových případech běžné, policie preventivně zjišťuje, zda se v okolí nemůže nacházet ozbrojený útočník.

Hledá se vrah!

„Není vyloučené, že by se zde nemohla pohybovat ozbrojená osoba,“ uvedl Rybanský. V sobotu policie potvrdila, že případ nevyšetřuje jako vraždu a sebevraždu, ale že v případu byl někdo třetí!

Kriminalisté kvalifikovali případ v Klánovickém lese jako dvojnásobnou vraždu. Těmto skutečnostem odpovídala i následně přijatá bezpečnostní opatření,” informovala policie.

Policisté touto cestou žádají motoristy, kteří projížděli včera mezi 7. až 17. hodinou okolím Klánovického lesa a měli zapnuté palubní kamery, aby poskytli případné videozáznamy policistům.

Veškeré informace k případu přijmou kolegové na tel. čísle 731553135 nebo prostřednictvím mailu [email protected].