Záběry vraha z Filozofické fakulty v Praze těsně před jeho smrtí.

VIDEO: Novinář Forman křičel na vraha, ať raději střílí na něho!

Na sociálních sítích se šíří video, které zachytilo první záběry vraha z Filozofické fakulty v Praze, který po útoku vyběhl na ochoz budovy a střílel kolem sebe.

Poslední záběry masového vraha Davida K., který v budově Filozofické fakulty v Praze zastřelil 14 lidí a další desítky vážně zranil, ukazuje video, které koluje po sociálních sítích.

Záběry novináře Jiřího Formana ukazují 24letého Davida K., který vyběhl na ochoz Filozofické fakulty poté, co jej začala pronásledovat policie. Dokazuje, že útočník s dlouhou střelnou zbraní několikrát vystřelil i na ulici.

Novinář emotivně křičel na vraha, ať raději střílí na něho. Snažil se tak ochránit studenty, kteří zrovna vybíhali z fakulty a byli tak pro střelce snadným terčem.

Záběry ukazují, jak David K. ze zbraně skutečně několikrát vystřelí. Jen několik desítek vteřin poté už byl útočník mrtvý. Podle policie otočil zbraň proti sobě a zastřelil se, následně se zřítil na ulici.

Policejní prezident Martin Vondráček ale večer připustil, že na útočníka střílela také policie a bude tedy předmětem dalšího vyšetřování, čí kulka jej sprovodila ze světa.

Zastřelil tátu a pak jel vraždit do Prahy. Tenhle mladík popravil 14 lidí!