Pohřešovaný policista. Foto: PČR

Policie v Praze pátrala po policistovi, který zmizel ve službě. Našli ho mrtvého

Policie v Praze v neděli vyhlásila pátráním po jednom za svých kolegů. Policista zmizel dnes odpoledne během služby a přestal se kolegům ozývat. Zatím policie našla jeho auto.

„Vyhlašujeme pátrání po policistovi, který byl dnes ve službě a přestal se ozývat,“ informoval mluvčí pražské policie Jan Daněk. Policisté vpodvečer nalezli jeho odstavené vozidlo v Ladronce na Praze 6. Tam také proběhla rozsáhlá pátrací akce, policisté tam kolegu ani nic podezřelého nenašli.

Podle informací policie byl policista ozbrojený a má se jednat o člena ochranné služby, která se stará o bezpečnost ústavních činitelů, například předsedy vlády, prezidenta a podobně.

V parku našli i mrtvou ženu!

Pátrání mělo bohužel tragický konec, policistu našli v parku mrtvého. “Pracujeme s tím, že spáchal sebevraždu. Nyní bude probíhat ohledání těla, místa nálezu a bude nařízena pitva,” uvedla policie.

Pátrání přitom přineslo i další děsivý nález. “Při pátrací akci v jiné části parku policisté našli mrtvou ženu. Jelikož nebylo možné vzhledem k delšímu časovém úseku a rozkladu těla vyloučit cizí zavinění, byla nařízena soudní pitva,” dodal policejní mluvčí.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *