Ve vodní nádrži Klůček u Žatce se utopily dvě děti. Foto: FB / Klůček

Obrovské neštěstí v Liběšicích! Ve vodní nádrži Klůček se utopily dvě děti!

Ve vodní nádrži Klůček v Liběšicích u Žatce se utopily dvě děti. Policie nejprve dostala zprávu, že se ztratily, pak ale byla dětská tělíčka nalezena utopená ve vodě.

Obrovská tragédie se stala ve vodní nádrži Klůček v Liběšicích, které leží nedaleko Žatce na Lounsku. Policie včera odpoledne obdržela oznámení, že se pohřešují dvě děti, ale později se zjistilo, že se utopily ve vodní nádrži. Koupat se tam přišly se ženou, která ale neměla být jejich matkou. Podle informací ČRzpráv se jedná o sourozence.

„Z důvodu vzniklé tragické události oznamujeme, že vodní nádrž včetně občerstvení je až do odvolání uzavřena. Omlouváme se za vzniklé komplikace, děkujeme za spolupráci a pochopení,“ napsal provozovatel areálu vodní nádrže Klůček.

„Chtěli bychom vyjádřit upřímnou soustrast rodině a poděkovat všem, kteří se zúčastnili záchranné akce. Prosíme, nebuďte lhostejní, dívejte se kolem sebe,“ dodali provozovatelé k této tragické události.

Policie potvrdila, že případ vyšetřuje. „V tuto chvíli mohu pouze potvrdit, že včera v odpoledních hodinách došlo na koupališti v Klučku u Liběšic k tragické události, kdy utonuly dvě nezletilé osoby,“ sdělila mluvčí policie Ilona Gazdošová.