Zákazníci fotí jídlo v novém řetězci Popeyes. Foto: síť X / Jiří D. Trávníček

Nové občerstvení Popeyes: Jak ho hodnotí zákazníci po prvním dnu?

První den provozu navštívily nový řetězec rychlého občerstvené v Praze Popeyes stovky lidí. Jak ale hodnotí jídlo, které se tam prodává?

Otevření nového rychlého občerstvení Popeyes v centru Prahy vyvolalo pozdvižení. Na otevření před dveřmi restaurace na Václavském náměstí čekali zájemci už od noci na pátek a prakticky celý pátek se před vchodem stála nekonečná fronta.

Kromě toho, že Popeyes nabídl prvním třem zákazníkům sendviče na celý rok zdarma a další lidé dostali první ochutnávku zdarma, byli lidé především zvědaví, jak jídlo z nového řetězce chutná.

Popeyes je totiž pojem po celém světě a všude, kde se otevírá nová restaurace, vyvolá pozdvižení. Na takzvané louisianské kuře se stojí fronty po celém světě.

A jak jídlo hodnotí Češi, kteří už roky mohou chodit na podobné jídlo do McDonalds, Burger Kingu nebo do KFC? Může vůbec přinést něco nového? Překvapivě ano, především mladí lidé hodnotí Popeyes na sociálních sítích velmi dobře.

Především se jim líbí, že jídlo vypadá skutečně jako z reklamních obrázků, kuře v sendviči je skutečně velké a šťavnaté, hranolky křupavé a dobře ochucené. Úspěch mají skvělé hranolky s čedarem a jarní cibulkou.

Popeyes Praha hodnotím velmi pozitivně. Velké menu s refill kelímkem a hranolky a fakt velkým burgerem za 180 korun je krádež za bílého dne, když je hned vedle KFC. Tohle je fakt zatraceně dobrý jídlo za zatraceně dobrou cenu,“ napsal uživatel ADMVLNTA na síti X.

„Bylo to dobré, kuře skvělé, ale hranolky top,“ hodnotil další z uživatelů. „Bylo to výborné,“ přidal komentář Jiří D. Trávníček a doložil fotkami opravdu dobře vypadajícího burgeru se smaženým kuřetem.

Fanoušci nového rychlého občerstvení v Praze Popeyes ale doufají, že to kuchařům vydrží a časem se kvalita nezhorší, jak to bývá. „Je to první den, povíme si za pár týdnů, jak to bude vypadat,“ shodli se uživatelé.

“Díky unikátní směsi koření má v sobě každá položka z menu trochu Louisiany,” tvrdí mluvčí řetězce Popeyes Marko Blaževič. Právě díky směsi koření a celkové přípravě jídla chutná tamní kuře zkrátka jinak než u konkurence. A podle mnohých lépe. Jak chutná vám?