Svoz odpadu v Mladé Boleslavi. Ilustrační foto: Compag

Muže v Mladé Boleslavi slisoval popelářský vůz, ukrýval se v kontejneru

V popelářském voze v Mladé Boleslavi dnes našli mrtvého muže. Podle policie jej pracovníci vysypali spolu s odpadem. Vnitřní lis pak muže rozdrtil.

Tragicky skončilo pondělní ráno pro muže, který ležel v kontejneru v Debři, místní části Mladé Boleslavi. Podle policie jej pracovníci úklidové firmy vysypali do odpadu při vysypávání kontejneru.

O neštěstí informoval policisty dispečer svozové firmy. „Přivolaný lékař už mohl jen konstatovat mužovu smrt. Na místě jsou kriminalisté a čeká se na příjezd koronera,“ sdělila policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

Přesnou příčinu smrti muže podle mluvčí určí nařízená pitva.

8 názorů na “Muže v Mladé Boleslavi slisoval popelářský vůz, ukrýval se v kontejneru”

    1. Alice Weibel

      Naprosta pravda,ale to ti co si polepšili nevidí.Je mi 62 a 25let v komunisnu,10 v cz porevoluci zbytek v kapitalismu v cizině,tolik kolik musím vydat usílí,abych si udržela,byt a auto(potřeba k praci)moje mamka byla bez auta v klidu do prace kousek ,stress neexistoval.

  1. Kdybyste nebyla líná, tak byste snadno nalezla statistiky ČSÚ, kde je jasně viditelný pokles počtu sebevražd.

  2. V dobĕ Československé republiky se žádné takové tragedie nedĕli jelikož i ti jak se jim teď říká bezdomáči mĕli BYTY 4.kategorie tj.společné wc na chodbĕ pro více bydlících !!!
    Od listopadu 1989 je ve všem bordel!
    Taufera oslavujeme to co se stalo v roce 1949 to je velice aktuální ale kolik lidí za 34let hnusu spáchalo sebevraždu když zústali bez práce- hypotéka -neštĕstí celé rodiny,to je jen jeden příklad jeji nepočítanĕ za 34let vlády blbců

    1. V kontejnerech končí líní a lemplove – lidský odpad komu jich je líto ať si je vezme domu 🤨

Diskuse uzavřena.