Policie hledá důkazy v Kunratickém lese. Foto: PČR

Další útok v Kunratickém lese: Muž přepadl ženu a znásilnil ji, policie hledá svědky!

V Kunratickém lese došlo k dalšímu napadení. Zatímco koncem ledna tam útočník napadl seniora, nyní tam byla znásilněna 37letá žena. Policie prosí veřejnost o pomoc při pátrání.

Desítky policistů společně s kriminalisty znovu propátrávají Kunratický les, kde v pondělí kolem půl osmé večer neznámý muž přepadl 37letou ženu a znásilnil ji. Policisté zde pátrají po jakékoliv stopě, která by je dovedla k hledanému pachateli.

„Jedná se o muže ve věku kolem 35 let, vysokého 180 až 190 centimetrů, má krátké hnědé kudrnaté vlasy, na rukou měl modré latexové rukavice a silně zapáchal,“ popsala útočníka napadená žena policii.

V souvislosti s pátráním po pachateli prosí policie širokou veřejnost o pomoc. „V případě, že máte jakékoliv informace k hledanému muži, nebo jste se stali taktéž obětí napadení v Kunratickém lese, zavolejte na linku 158,“ informovala policie.

Kunratický les už podruhé místem útoku

Není to přitom první útok v Kunratickém lese. Koncem ledna tam recidivista napadl seniora a zranil ho na hlavě. Policie později zjistila, že jde o muže, kterých před tím napadl sekyrou ženu nedaleko od Kunratického lesa.

Ukázalo se, že taková místa, jako jsou městské lesy, jsou pro útočníky bohužel ideálním místem. V okolí nejsou často žádné kamery, je tam minimum svědků a pachatel se schová v porostu, případně rychle zmizí, aniž by jej někdo spatřil.

Také střelec z Filozofické fakulty David K. si vybral příměstský les v Klánovicích ke zkoušce střelby. Zavraždil přitom tatínka a jeho malé dítě v kočárku. Několik dnů poté zabil 14 lidí na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze.

Útočník v Kunratickém lese napadl seniora, včera vzal ženu sekerou!