Anička Slováčková se už rok léčí s rakovinou plic.

Anička Slováčková: Smutné výročí, už rok se pere s rakovinou! Je to kruté, přiznává

Zpěvačka Anička Slováčková si v těchto dnech připomněla velmi smutné výročí. Už rok se totiž pere s velmi vážnou formou rakoviny plic. Z této kruté nemoci se přitom léčí už podruhé.

Byla to obrovská rána. Přesně před rokem se Anička Slováčková, dcera herečky Dagmar Patrasové a hudebníka Felixe Slováčka dozvěděla, že se jí vrátila rakovina. Už před tím přitom krutou nemoc porazila, když se dostala z rakoviny prsou.

Loni na podzim ale lékaři přišli s krutou zprávou, kašel a dušnost, kterými v poslední době trpěla, jsou důsledkem mnohem vážnější nemoci – rakoviny plic!

„Je to rok, co jsem nastoupila znovu na léčbu. Rok, co chodím pořád a stále pravidelně na chemoterapie. Náročnej, únavnej. S často prospanými, probulenými, bolavými dny,“ vyznala se mladá zpěvačka.

Veřejně přiznává, že uplynulý rok nebyl jen o naději ale také zmaru. „Byly dny, kdy jsem se ani na zpívání necítila třeba i z důvodu alergických reakcí po celým hrudníku, který jsem samozřejmě měla celý koncert odhalený. Ale díky Bohu, jak se říká divadlo léčí… Takže aspoň na tu chvíli to bylo v cajku,“ vypráví Anna Julie Slováčková.

Zároveň ale dodává, že to byl rok, který prožila, jak nejlépe mohla. „Byl taky naplněný tolika radosti. Lidmi, který tak moc miluju. Viděla jsem za jeden rok víc míst, než za celý život. Zpívala na tak krásných koncertech a akcích. Vlastně mám pocit, že jsem dokázala za ten rok žít víc, než kdy jindy… a za to jsem šťastná,“ dodala zpěvačka.

Zároveň ale dodává: „Věřte mi, že to není prd*l, procházet si nějakou zdravotní patálií. Dávejte na sebe pozor a myslete, prosím, na své zdraví. Ať tu jste pro své milované co nejvíce a můžete žít naplno bez omezení,“ dodala.

2 názory na “Anička Slováčková: Smutné výročí, už rok se pere s rakovinou! Je to kruté, přiznává”

  1. Avatar of Věra Schmidtová
    Věra Schmidtová

    Dobrý večer Aničko, moc vám přeji hodně sil na boj s tou nemocí.Mám vás moc ráda, často na vás myslím.Prosím boha aby vám dal sílu a bděl nad vámi. Prosím i Panu Marii, matku boží, aby vyslyšeli moje prosby. Moc lidí vám přeje uzdravení. Jste moc milá a báječná. Dobrou noc beruško ♥️

  2. Avatar of Jiří Nejdl
    Jiří Nejdl

    Brzy se uzdrav a hodně štěstí do života já jsem epileptik a mám dětskou mozkovou obrnu přeju hodně štěstí a zdraví

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *