a woman with blonde hair smiling

Zpěvačka Dara Rolins po plastice: Mrzí mě, jak jsou na mě některé ženy zlé!

Dara Rolins se něco přes půl roku od plastické operace obličeje ukázala ve společnosti a prozradila, že poslední týdny a měsíce pro ní nebyly vůbec jednoduché. Čelila ostré kritice části veřejnosti.

Zpěvačka Dara Rolins, která v lednu hned dvakrát vyprodala velkou O2 Arénu v Praze, neprožívala úplně klidné léto. Na jaře totiž podstoupila plastickou operaci, takzvaný facelift obličeje, kdy ji chirurgové odstranili přebývající kůži, a pokožku na obličeji napnuli a vyplnili tak, aby byla hladká a bez vrásek.

Chirurg dal operaci na internet

Hned po operaci přitom přišel šok, když chirurg výsledky své práce a fotografie z operace pověsil na sociální sítě. Daru to tehdy velmi rozčílilo. „Jasně, že jsem se zlobila, je to taková intimní chvíle a v ten moment to opravdu nechcete sdílet se zbytkem světa,“ říká Dara Rolins s tím, že lékaři už dnes prý odpustila.

Původně chtěla plastiku tajit. „Nemám problém říkat pravdu a kdyby se někdo zeptal, tak to popravdě řeknu. Ale nechtěla jsem to sama nikde vykřikovat, proto jsem jela na operaci do Itálie, abych měla anonymitu, to tedy úplně nevyšlo,“ směje se dnes slavná zpěvačka.

Po úniku informací se zpráva o plastice Dary Rolins valila po sociálních sítích jako lavina. Fanoušci a především fanynky zahltili zpěvačku tisícovkami zpráv. A ačkoli některé byly podpůrné, mnoho jich bylo zlých.

FOTO: Dara Rolin po plastice prvně na veřejnosti

Dara Rolins: Přišlo tolik zlých zpráv

„Samozřejmě mě to mrzelo. Spoustu žen mi fandí, ale pak je spousta speciálně žen, které mě uváděly do takových rozpaků, že jsem si chvílemi připadala jako kdybych podstoupila operaci na změnu pohlaví, nebo bych vybila vesnici plnou dětí. A to jsem si myslela, že více to bude iritovat muže, ale iritovalo to spíše ženy,“ řekla Dara v rozhovoru pro magazín ShowTime na Primě.

Nechápe, za co od lidí dostala takový náklad kritiky. „Za to, co dnes dělá každá třetí žena ze showbyznysu?“ ptá se. „Ve spoustě případů jsem kroutila hlavou, jak umí být některé ženské nepřejícné, zlé a krátkozraké,“ dodává zpěvačka.

Zároveň vysvětluje, že výsledky po plastice se dostaví za dlouho, někdy až po roce, kdy si operační rány a kůže dostatečně sednou a vše splaskne. „Každý takový zákrok potřebuje čas, ale chtěla jsem už mluvit s fanoušky na sítích, tak jsem se ukázala dříve. Rekonvalescence po každém faceliftu je na dlouho, ještě ani teď to není dokonalé,“ upozorňuje zpěvačka.

Pavel Nedvěd je s Darou spokojený

„Mám pocit, že jsem takový průkopník a myslím, že mnohé ženy teď dostaly odvahu jít na zákrok, o kterém dlouho přemýšlely,“ myslí si Dara.

Její partner, slavný bývalý fotbalista Pavel Nedvěd je prý se vzhledem své lásky po operaci spokojený. „Pavel mi někdy doma říká, že rozdíl před a po operaci úplně nevidí, ale že je důležité, že se dobře cítím, a to se mi na něm líbí,“ prozradila Dara Rolins.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *