Simona Krainová a Diana Kobzanová na módní přehlídce Osmanyho Laffity. Foto: Nextfoto

Diana Kobzanová: Válka pokračuje, Simona Krainová mi nasadila koňskou hlavu!

Je to chování jako z druhého stupně základní školy. Tak dnes popsala modelka a miss Diana Kobzanová pokračující „válku“ s influencerkou a modelkou Simonou Krainovou.

Dianu Kobzanovou rozčílilo vyjádření Simony Krainové na Filmovém festivalu Karlovy Vary, kde na otázku reportérky Markéty Reinischové z Blesku na spory mezi oběma modelkami reagovala, že ani neví, o co jde a že si tím nehodlá kazit krásný den. Je přitom všem jasné, že dobře věděla…

Diana Kobzanová: Krainová mi nasadila koňskou hlavu

„Když se ke mně dostal tento video rozhovor z Karlových Varů, rozhodla jsem se, že vás také obohatím nějakým životním moudrem,“ rýpla si Kobzanová a přemítá nad tím, co vlastně vedlo ke sporu s Krainovou. Ta před dvěma týdny sdílela náhled článku z módní přehlídky Osmanyho Laffity, kterou obě šly, ale jméno Kobzanové šikovně „přelepila“ odkazem, jakoby jí chtěla vymazat.

Po mediálním humbuku, který se následně spustil, Simona Krainová sdílela ještě další příspěvek, kde Kobzanové jakoby nasadila koňskou hlavu. „Kromě mého vymazaného příjmení jsem si pak vysloužila ještě jedno story, tam jsem měla ještě přidělanou koňskou hlavu. Připomnělo mi to druhý stupeň základní školy, kde se mi děti smály, že jsem žirafa a kobyla,“ přilívá olej do ohně Kobzanová.

Válka modelek začala za covidu?

Přemýšlí přitom nad tím, kde se taková zášť vzala. „Myslím, že je to už z doby covidu, kdy některé celebrity lítaly k moři a postovaly cool fotky z pláží, vysmáté stories, kde veřejnost ujišťovali, že jsou s nimi, zatímco byla celá Česká republika v lock-downu a lidi ani nemohli cestovat za svými příbuznými,“ přemýšlí Kobzanová, která to tehdy hlasitě kritizovala.

„Přišlo mi úchylný cpát lidem fotky z pod palmy a hodnotit, jak je úplně marný zůstávat doma, když můžeme sednout na letadlo. Jakoby jim nedocházelo, že většina sledujících takovou možnost nemá. Prostě prachy se netisknou a prioritou je zaplatit účty, splátky a celou pandemii přežít,“ říká Kobzanová.

Myslí si, že si Simona Krainová vzala její tehdejší kritiku osobně. „Tenkrát to média napasovala na Simonu, vyšlo X článků, že jsem myslela právě ji. Simona z toho tehdy nevyšla úplně dobře, ale já to myslela obecně. Očividně si to ale Simona vzala osobně, protože si ničeho jiného vůči ní nejsem vědoma,“ dodává Diana Kobzanová.