Zorka Hejdová moderuje českou verzi Růže pro nevěstu (The Bachelor), natáčí se v Řecku. Foto: IG

TV Nova v Řecku natáčí oblíbenou reality show Růže pro nevěstu (The Bachelor)

Na Voyo dnes vrcholí slovenská verze seznamovací reality show TV Markíza Růže pro nevěstu, velmi podobný formát The Bachelor teď podle informací ČRzpráv finišuje také sesterská televize Nova v Řecku.

České diváky na podzim pravděpodobně čeká našlapaný televizní program, tedy pokud mají rádi reality show. Jak už jsme vás informovali, televize Prima před časem dokončila natáčení nové reality show na Filipínách, ve které se budou seznamovat různé páry vysazené v exotickém ráji, kde se musí spolehnout jen sami na sebe. Půjde o mladé lidi, kteří se nikdy před tím neviděli. Že půjde o emocemi našlapaný formát, dokazuje, že jej bude moderovat mistryně emocí Tereza Pergnerová.

Další show se na nás budou valit také z obrazovek televize Nova a její on-line platformy Voyo. Nova již dokončila natáčení nové kuchařské show Hells Kitchen – Pekelná kuchyně. V ní se pod taktovkou šéfkuchaře Radka Kašpárka utkají kuchaři o post šéfkuchaře v jeho nové restauraci.

Česká Růže pro nevěstu (The Bachelor) už se natáčí

Zároveň ale TV Nova finišuje novou seznamovací show, která bude na způsob právě skončené slovenské Růže pro nevěstu. Formát oficiálně zvaný The Bachelor natáčela Nova pravděpodobně celý květen na řeckém ostrově Rhodos.

Je pravděpodobné, že českou Růži pro nevěstu bude moderovat Zorka Hejdová, která už pro TV Nova moderovala například Love Island.

Zorka byla na utajovaném natáčení na Rhodosu celý květen a nejspíš půjde právě o Růži pro nevěstu. Do Řecka za Zorkou v posledních dnech odletěl také její manžel Míra Hejda, který moderoval Big Brother a který z ostrova Rhodos pravoval několik dnů on-line. „Oba jsme tu pracovně, ale nemohu bohužel nic prozrazovat,“ uvedla před nedávnem Zorka Hejdová.

Natáčení by v těchto dnech již mělo být hotové, Zorka je totiž už dva dny zpátky v Praze a zase moderuje odpolední show na Evropě 2 s Tomášem Zástěrou.

Kdy přesně se pořad, který vznikal na Rhodosu, dostane na obrazovky, zatím není jasné.

Slovenská seznamovací show Růže pro nevěstu běžela od začátku března do 30. května, kdy Voyo vysílalo velké finále. Na Slovensku se těší slušné sledovanosti a fanoušky si pořad našel i na českém Voyo.

Růže pro nevěstu představuje divákům úspěšného podnikatele, který je sice úspěšný v podnikání, ale ne tolik v lásce. O jeho srdce i naditou peněženku se utkala celá skupina žen, a to ve velmi netradičním prostředí – na krásných plážích u moře, v luxusních hotelích, zkrátka v ráji.

Chystá se další Love Island

Ani to ale není všechno. TV Nova už také vyhlásila casting do další řady show Love Island. V této show je skupina mladých lidí uzavřená v luxusním domě s bazénem, kde plní různé úkoly, užívají zábavu a především musí vytvořit zamilované páry. Vyhraje ten, kdo ve hře zůstane nejdéle v páru a kdo si získá přízeň diváků.

Love Island se naposledy natáčel na Kanárských ostrovech, kde se bude natáčet tentokrát, je zatím otázkou.

Tereza Pergnerová moderuje 90s Explosion festival, je zpátky z natáčení na Filipínách