Agáta Hanychová a Miroslav Dopita a jejich polibek na 1. máje. Zdroj: IG

Hanychová, Ornella Koktová i Zástěra. Celebrity se líbaly na 1. máje pod stromy

České hvězdy Agáta Hanychová, Ornella Koktová, nebo moderátor Tomáš Zástěra se podělili s fanoušky o své prvomájové polibky. Kdo všechno si užil 1. máje s láskou?

Zatímco opuštěný Jaromír Soukup, nebo zpěvačka Monika Absolonová, která je od rozchodu bez partnera, jiné zamilované celebrity si svátek 1. máje užily naplno. 1. máj je totiž lásky čas a zamilované páry se mají podle zažitých zvyklostí 1. května líbat pod rozkvetlou třešní, nebo alespoň jakýmkoli jiným kvetoucím stromem.

Agáta Hanychová se líbala na truc Soukupovi

Ne všem se to ale povedlo. Třeba Agáta Hanychová se s manželem Miroslavem Dopitou líbali sice pod stromem, ale že by kvetl, o tom nemůže být řeč. Hanychová svůj polibek vystavila na Instagramu, aby všem ukázala, jak se s Miroslavem Dopitou milují.

A zlí jazykové se domnívají, že to Agáta udělala hlavně na truc Jaromírovi Soukupovi, o kterém Agáta tvrdí, že jí stále miluje a nemůže na ní přestat myslet. V poslední době vedou tvrdou válku o společnou dceru Rozárku, pro níž si naposledy Soukup dokonce přijel s advokátkou.

Svou lásku potvrdil pod rozkvetlým stromem také moderátor Evropy 2 Tomáš Zástěra, který se do širšího povědomí dostal po loňské reality show Survivor. Tehdy ještě přítelkyni neměl, na letošního 1. máje je už však šťastně zamilovaný.

Sladký polibek pod rozkvetlým stromem věnoval také Josef Kokta své milé ženě. Ornella Koktová tak dokazuje, že svého muže stále miluje, i když je mezi nimi obrovský věkový rozdíl. Kokta je o značných 41 let starší než Ornella.

FOTO: Celebrity se líbaly na 1. máje

Smutný 1. máj opuštěných celebrit! Bez lásky jsou Jaromír Soukup i Monika Absolonová