Policie vyšetřuje případ znásilnění v Praze. Ilustrační foto: PČR

Žena svázaná v autě byla maminka čekající na syna před školou, pachatel ji znásilnil!

Neuvěřitelné rozuzlení má včerejší nález svázané ženy bez oblečení v autě na pražském Proseku. Jednalo se o třicetiletou maminku, která čekala na syna u školy, byla znásilněna!

Děsivý nález svlečené a svázané ženy v autě na pražském Proseku od včera vyšetřuje pražská policie. Zpočátku nebylo jasné, co se vlastně stalo. Dnes dopoledne ale policie potvrdila, že žena byla napadena a znásilněna.

30letá maminka podle policie v autě čekala před školou na svého syna! To, co se potom stalo, je jako z nepovedeného hororu.

„Včera odpoledne zatím neznámý muž ženu čekající v autě na Praze 9 pod pohrůžkou násilí donutil, aby si přesedla na místo spolujezdce a odvezl ji na neznámé místo, kde ji znásilnil,“ informoval mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Po pachateli znásilnění policie stále pátrá

S vozidlem pak přejel do Okřínecké ulice v Praze 9 a z místa odešel. Vůz byl celý ohozený od bláta, zdá se tedy, že před tím s unesenou ženou zajel někam na polní cestu, případně tam mohl s vozem i krátce zapadnout. Žena zřejmě ve stresu a ve tmě nedokázala vyhodnotit, kde přesně k činu došlo.

„Případ je prověřovaný pro podezření ze spáchání trestných činů znásilnění a omezování osobní svobody,“ dodal Daněk.

Po pachateli kriminalisté pátrají a prosí o pomoc veřejnost. Jednalo se o muže ve věku asi okolo 40 let, který byl štíhlé postavy. Vysoký byl asi 180 cm, na sobě měl šedé teplákové kalhoty a mikinu světlé béžové barvy s imitací ovčí srsti.

„Pravděpodobně měl krátké světlé vlasy, ale nemůžeme vyloučit, že vlasy neměl vůbec. Měl kruhy pod očima jako od únavy, byl cítit zatuchlinou a mluvil česky,“ dodal policejní mluvčí.