Řidič autobusu nevybíravě nadával ukrajinským dívkám. Zdroj: X

“Vypadni, to je naše země!” Řidič autobusu nadával ukrajinským dívkám

/VIDEO/ České sociální sítě zaplavilo video s řidičem autobusu, který poněkud nevybíravě vynadal dívkám, které s ním cestovaly. Šlo o cizinky, které posílal tam, odkud přišly.

Video agresivního řidiče autobusu, který má podle zjištění ČRzpráv pracovat pro ČSAD Tišňov a jezdí v rámci Integrované dopravy Jihomoravského kraje, pobouřilo české sociální sítě. Reagují na něj i známé osobnosti, například režisér Jan Hřebejk, jak upozornila CNN Prima.

„Odchod obě dvě! Zdechni!“ tak začínají nadávky českého řidiče autobusu dvěma ukrajinským dívkám. Ty se podle všeho dopustily toho, že prstem kreslily na zamlžené okno. To je sice nevhodné, na druhou stranu, to dělají skoro všechny děti a okna v autobusech jsou proto pravidelně umývány úklidovými četami.

Řidič: Nebudeš mi psát azbukou po oknech

Řidiče autobusu však zjevně nepobouřilo tolik to, že mu „kreslí“ po okně, ale spíš to, že psali azbukou. „Ty mně nebudeš psát azbukou po oknech. Jseš normální? Ty tady jseš na návštěvě, my jsme tady Češi, to je naše zem. Odchod, počkejte si na další autobus,“ nadával řidič nevybíravě.

Dívky se jej opakovaně ptaly, proč by měly autobus opouštět. Nechápaly, jak je možné, že se k nim jako platícím klientkám může řidič takto chovat. „Protoč, abys to věděla. Pusť se toho zábradlí a vypadni,“ následně obě dívky vytlačil ven z autobusu.

Redakce ČRzpráv identitu řidiče zná, pokusila se jej požádat o vyjádření přes Facebook, zatím ale na dotazy nereagoval.

Hřebejk: Stydím se za tuhle špínu

Za to na video, které se šíří po internetu, reagují stovky lidí. Většina z nich je neprofesionálním chováním řidiče pobouřená. „Doufám, že už ho za to vyhodili,“ píše jeden ze sledujících na síti X. „Ubožák zakomplexovaný,“ píše další z uživatelů.

Drsné vyjádření přidal i režisér Jan Hřebejk, který je podepsaný mimo jiné pod filmem Pelíšky. „Stydím se za tuhle nicotnou lidskou špínu…“ napsal Hřebejk na síti X.

2 názory na ““Vypadni, to je naše země!” Řidič autobusu nadával ukrajinským dívkám”

  1. Upřímně celé video jsem viděl dle mého je to sestříhané tak aby řidič vypadal jako špatný vzhledem k jeho věku věřím že moc dobře nevěděl co mu psali po okně azbukou a zřejmě to nebylo nic pěkného měl by dostat v práci prémie smutný je jak tady všichni mluví o pomoci Ukrajincům ale kolem mě 90% Ukrajinců jezdí v autech minimálně Za 5 milionů a víc je to odpad Ukrajiny který tam samotný Ukrajinci nechcou tady dělá problémy bordel vyvolávají tady jenom konflikty můj názor je vypakovat to všechno zpátky česká samoživitelka s dítětem nemá pomalé na zaplacení nájmu a tady šmejdům který mají na účtech miliony se cpou další prachy zadarmo bydlení zadarmo a promíjí se jim veškeré zlo které páchají

Diskuse uzavřena.