Policie kontroluje řidiče na Let It Roll. Foto: PČR

VIDEO: Fanoušci řídili na festival Let It Roll u Milovic zdrogovaní, padly pokuty za 200 tisíc!

V Milovicích na Nymbursku druhým dnem pokračuje festival Let It Roll, na který zamířily tisíce fanoušků autem. Někteří bohužel vlezli za volant zdrogovaní, padaly vysoké pokuty.

Policie první den festivalu Let It Roll v Milovicích zkontrolovala 1 998 vozidel a výsledky nebyly dobré. „13 řidičů usedlo za volant pod vlivem návykové látky, udělili jsme za to 89 pokut v celkové hodnotě 121 tisíc korun,“ informovala středočeská policejní mluvčí.

Celkem za volant pod vlivem drog nebo alkoholu usedlo 36 řidičů! Přístroje u některých řidičů odhalily například kokain nebo amfetamin.

Na Let It Roll dorazilo 25 tisíc návštěvníků

Zároveň policisté stanovili devět kaucí v hodnotě 112 tisíc. To se děje v případech, kdy je pokuta vyšší než 5 000 korun a řidič nemá na zaplacení, případně se dopustil závažného přestupku či trestného činu.

„Kromě toho jsme na místě zadrželi 9 řidičských průkazů a řešili 6 trestných činů v souvislosti s omamnými a psychotropními látkami,“ dodali policisté.

Let It Roll je v plném proudu už druhý den s účastí asi 25 tisíc návštěvníků. Policisté se napříč všemi službami věnují zajištění veřejného pořádku a kontrolám ve dne i v noci.

Policie kontroluje řidiče na Let It Roll. Video: PČR

Policie kontroluje řidiče na Let It Roll. Video: PČR

1 názor na “VIDEO: Fanoušci řídili na festival Let It Roll u Milovic zdrogovaní, padly pokuty za 200 tisíc!”

  1. Avatar of Marek je Dement
    Marek je Dement

    Marku,
    Doporučuji změnu povolání, redaktor jsi úplně k hovnu….
    že Ty si ty čísla taháš někde z prdele?! 13 řidičů dostalo 89 pokut?! Tváříš se jako novinář a pak napíšeš “Za volant vlezli.. “?! Úplně mimo chlapče 👎🤦‍♂️

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *