Profesor Radek Ptáček. Foto: FB

Tragický konec pátrání: Pohřešovaný psycholog Radek Ptáček byl nalezen mrtvý!

Uznávaný profesor lékařské psychologie Radek Ptáček byl nalezen mrtvý. Pátrání, které vyhlásila středočeská policie, tak má velmi smutný konec.

„Pátrání po pohřešovaném 48letém muži má bohužel smutný konec. Muž byl dnes odpoledne nalezen v Praze, bohužel bez známek života,“ sdělila mluvčí středočeské policie Barbora Schneeweissová.

Radek Ptáček, který byl profesorem lékařské psychologie, odjel v neděli odpoledne autem, za rodinou se však již nevrátil.

„Kriminalisté z Prahy venkov-západ vyhlásili pátrání po 48letém muži, který v neděli 1. září odpoledne odjel osobním vozidlem Opel z domu s tím, že jede do práce, avšak doposud se domů nevrátil a rodina má o něj strach,“ informovala ještě v úterý ráno policie.

Uznávaný expert, který se zabýval mimo jiné i forenzní psychologií, odeslal své ženě několik zpráv, které vyzněly jako loučení. Nejhorší obavy se nakonec potvrdily.

Policie populárního profesora, který působil mimo jiné na 1. lékařské fakultě, často vystupoval v televizním zpravodajství a na sociálních sítích měl tisíce sledujících, našla mrtvého v Praze. Co přesně se stalo, policisté zatím neupřesnili.

Srdce mám rozbité na milion kousků. Žena zemřelého psychologa Ptáčka posílá vzkaz do nebe!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *