Na chlapce se zřítila houpačka. Foto: Pixabay

Neštěstí v Oseku na Berounsku: Na malého chlapce se u domu zřítila houpačka a zabila ho

Tragické okamžiky prožívá rodina malého chlapce v obci Osek na Berounsku. V sobotu se na něho na zahradě rodinného domu zřítila houpačka a zabila ho.

Sobota 24. února se na Hořovicku u Berouna zapíše do dějin černým písmem. Kromě toho, že v Hořovicích našli v sobotu večer v bytě zavražděnou ženu a dvě děti, ve stejný den záchranáři vyjížděli také do nedaleké obce Osek.

Na zahradě rodinného domu se tam zřítila konstrukce houpačky se skluzavkou a přitom bohužel zasáhla malého chlapce. Dopadla na něho tak nešťastně, že mu přivodila velmi vážná zranění, kterým podlehl.

Středočeská záchranka se podle mluvčí Marka Hylebranta spojila s kolegy z Plzeňského kraje, kteří byli k dané lokalitě blíže. „Záchranáři dítě resuscitovali a poté letecky transportovali do plzeňské nemocnice. Tam bohužel vážným zraněním podlehl,“ uvedla pro CNN Prima NEWS mluvčí středočeské policie Michaela Richterová.

Podle Richterové policie předběžně vyloučila cizí zavinění pádu houpačky a úmrtí dítěte. Přesto se ale budou policisté okolnostmi nešťastné nehody ještě podrobněji zabývat.

Hrůza v bytovém domě v Hořovicích! Partner zavraždil ženu a dvě malé děti!