Do domu v Hořovicích se museli nejprve dostat hasiči. Zdroj: FB/ Milan Horváth

Hrůza v bytovém domě v Hořovicích! Partner zavraždil ženu a dvě malé děti!

Velké neštěstí se odehrálo v bytovém domě v Hořovicích na Berounsku. Policisté tam vyšetřují trojnásobnou vraždu! Muž tam zabil ženu a dvě malé děti!

Hrůzný čin vyšetřuje od sobotního odpoledne středočeská kriminálka. V jednom z bytových domů v Hořovicích na Berounsku byla nalezena mrtvá žena a dvě malé děti. Podle policie byla trojice zavražděna!

Do bytu se nejprve museli dostat hasiči oknem, pomocí vysokozdvižné plošiny. Až poté se zjistilo, co strašeného se v bytě ve třetím podlaží událo.

Žil vrah s obětmi týden v bytě?

„Dle ohledání těl měla žena s dětmi zemřít násilnou smrtí. Podezřelým z tohoto hrůzného činu by měl být partner zemřelé, po kterém jsme intenzivně pátrali,“ potvrdila mluvčí středočeské policie Michaela Richterová.

Šíří se přitom informace, že vrah měl děti i ženu uškrtit a pak s jejich mrtvolami žil týden v bytě. Údajně měl z telefonu zavražděné ženy posílat SMS zprávy svému tchánovi a tchyni, aby si mysleli, že se nic neděje.  

Vražda v Hořovicích: Vraha našli mrtvého

Později ale muž z místa činu odjel. “Ve spolupráci s policisty z Jihomoravského kraje byl nalezen bez známek života v ubytovacím zařízením na Břeclavsku,” uvedla mluvčí Richterová.

Zřejmě tedy z černého svědomí, nebo z obav z následků spáchal sebevraždu. Od něho se tak nikdy nedozvíme, proč ženu a dvě malé děti zabil. To bude muset zjistit policie.

„Vyšetřovatel krajské kriminální služby zahájil úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy, přičemž v současné době probíhají veškeré další potřebné procesní úkony,“ dodala Richterová. Policie musí prověřit, zda na zločinu nemá účast ještě někdo jiný, jaký byl motiv a jak se vlastně všechno odehrálo.

„U všech zemřelých byly nařízeny soudní pitvy pro zjištění přesné příčiny smrti,“ dodala Richterová.

Neštěstí v Oseku na Berounsku: Na malého chlapce se u domu zřítila houpačka a zabila ho