Finále mistrovství světa je vyprodané. Ilustrační foto ČRzprávy

Lístky na finále mistrovství světa v hokeji za cenu zlata! Lidé dají i 80 tisíc za 2 lístky!

Lístky na mistrovství světa v hokeji mají doslova cenu zlata. Na internetu se ještě v neděli prodávají za neuvěřitelné sumy. Překupníci nabízí například 2 lístky za 80 tisíc korun.

O neuvěřitelné částky si neváhají říci držitelé vstupenek na finále mistrovství světa v hokeji, když se snaží vydělat na jejich prodeji. Na sociálních sítích je nabízí za nehorázné sumy. Třeba ve facebookové skupině Vstupenky – nákup a prodej je dnes jeden členů nabízel za 40 tisíc korun. Tedy nejméně čtyřikrát dráž.

Mistrovství světa v hokeji: 80 tisíc za dva lístky

„Prodám dva lístky vedle sebe na dnešní finále. Sektor 417. 100 % pravé přes turniket projdu s vámi. Platba na místě. Cena 40 tisíc za 1 lístek. Pouze vážní zájemci, ti co si to nemohou dovolit, mi ani nepište. Děkuji,“ napsal v inzerátu jistý Lukáš Mruzek.

Ostatní členové skupiny mu za to dali pořádnou sodu. „Jako už tady pár humoristů bylo, ale vy jste na vrcholu… Prodávat místa nahoru dráž, než stojí VIP s jídlem a pitím…“ okomentoval jeden z nich. „Držím palce, aby ta místa radši zůstala prázdná,“ přidal se další z členů s ironickým komentářem.

Je však možné, že i za tuto cenu nakonec prodejce vstupenky prodal, zájem o finále mistrovství světa v hokeji 2024, kam postoupil domácí tým, je totiž enormní. O2 Arena v Praze je vyprodaná a očekává se, že na zápas Čeko – Švýcarsko dorazí přes 18 tisíc fanoušků.

Policie zadržela tři falešné prodejce lístků

Policie ovšem před nákupem vstupenek na internetu důrazně varuje. „Do 23. května jsme přijali v Praze u O2 Arény oznámení o bezmála šesti stech falešných nebo mnohonásobně prodaných vstupenkách na MS v hokeji, kdy celková škoda je vyčíslena na bezmála dva miliony korun,“ informovala Policie ČR.

Pražští kriminalisté z oddělení kybernetické kriminality obvinili tři muže z podvodného prodeje falešných vstupenek. „Dva se „specializovali“ na vstupenky na MS v hokeji a další muž několik let prodával vstupenky na různé sportovní a kulturní akce,“ dodali policisté.

Lístky na finále mistrovství světa v hokeji za cenu zlata! Lidé dají i 80 tisíc za 2 lístky!