Expremiér Andrej Babiš vyrazil v obleku do ruční myčky. Zdroj: instagram

Babiš jel se svým mercedesem do ruční myčky. Dostal sodu od lidí

/VIDEO/ Expremiér a šéf hnutí ANO Andrej Babiš si jel umýt svůj luxusní mercedes do ruční myčky. Chtěl ukázat, že umí vzít za práci, od lidí ale dostal sodu.

Miliardář, bývalý český premiér a šéf opozičního hnutí ANO nastrojený v drahém obleku myje svůj luxusní mercedes v ruční myčce. Že se něco takového nemohlo stát? Omyl, v rámci politické kampaně a snaze ukázal „obyčejnou“ lidskou tvář, vyrazí politici klidně v obleku i do myčky.

Andrej Babiš popadl wapku a v drahém obleku se pustil toho, co všichni obyčejní smrtelníci dobře znají – předmytí, mytí, oplach, vosk a leštění. Čas od času musí do myčky každý, ale nepochybujeme, že pan Babiš na to má své lidi.

Co ten kartáč, pane Babiši?

Ačkoli někteří fanoušci bývalého premiéra chválili, že se nebojí vzít za fyzickou práci, od jiných naopak schytal pořádnou sodu. To za to, že použil na mytí karoserie kartáč, který se podle zkušených uživatelů myčky používá hlavně na mytí disků kol, případně na silné znečištění. Ale při častém použití by s kartáčem mohl mikroskopicky poškrábat lak karoserie a ten postupně ztrácí svůj lesk.

Expremiér Andrej Babiš vyrazil v obleku do ruční myčky. Zdroj: instagram

„Fáro pěkný, ale tím smetákem bude akorát poškrábanej lak, šéfe,“ napsal Babišovi například Dominik Kučera. A další z fanoušků jeho instagramu se přidal s jedovatou poznámkou: „On to netuší, protože si auto ještě nikdy sám nemyl.“

„Jé lidi, koukejte, miliardář si sám myje auto. Očividně je vidět, že to dělá poprvé,“ hodnotil další ze sledujících expremiérovu techniku v myčce.

„Pane Babiši, bez toho kartáče, prosím. Napište mi zprávu, sejdeme se a ukážu vám, jak kvalitně mýt auto,“ přidal nabídku pomoci další ze čtenářů.