Agáta Hanychová. Foto: Nextfoto

Hanychová promluvila o rvačce Dopity se Soukupem: Přeju Jaromírovi brzké uzdravení

Agáta Hanychová je stále v šoku ze večerního incidentu u jejího domu, kde se včera porval její současný manžel Miroslav Dopita s bývalým partnerem Jaromírem Soukupem.

Jak jsme vás informovali, v pražském Suchdole u domu Agáty Hanychové, se včera strhla potyčka mezi Agátiným současným mužem a jejím bývalým. Vše se mělo odehrát při předávání společné dcery Agáty a bývalého šéfa TV Barrandov Jaromíra Soukupa v rámci střídavé péče. Podle dostupných informací se následně porval s manželem Hanychové Miroslavem Dopitou.

Na místě večer zasahovala policie a také pražská záchranka. Ta oba převezla na ošetření do nemocnice. Ještě večer pak Dopita s Hanychovou vypovídali na policii. Teď o celém incidentu promluvila sama Agáta.

Agáta Hanychová: Naše rodina byla napadena

„Včerejší událost je předmětem policejního vyšetřování, do kterého nehodlám jakkoli zasahovat a tak se k věci nebudu na základě doporučení mého právního zástupce již dále vyjadřovat. Věřím, že Policie České republiky celou situaci důkladně prověří a vyvodí z ní náležité závěry,“ prohlásila Agáta Hanychová.

Zároveň bývalá modelka naznačila, kdo ze rvačky vyšel lépe. „Panu Soukupovi nepřeji nic zlého, naopak přeji brzké uzdravení,“ jakoby napovídalo, že Jaromír Soukup ke svému dnešnímu svátku dostal pořádně naloženo. Koneckonců Dopita už byl jednou odsouzen za násilí, konkrétně v roce 2013 za napadení fotografa v Karlových Varech.

Podle Hanychové ale byla nyní napadena jejich rodina. „Mirek nás jen bránil, celá situace nám je nesmírně líto,“ dodala Hanychová a poděkovala záchranářům a policistům za zásah u jejich domu. Naopak Soukup tvrdí, že právě on byl napaden.

Jaromír Soukup a Dopita se porvali před domem! Zhroucená Agáta Hanychová skončila na policii!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *