Večírek Beetlejuice. Foto: Nextfoto

Eva Burešová pod stolem, Jan Sklenář ukázal zadek. Hvězdy muzikálu Beetlejuice pařily

V pořádnou party se zvrtla prezentace nového muzikálu Beetlejuice, který uvede Hudební divadlo Karlín. Muzikálové hvězdy Eva Burešová, Michaela Tomešová či Jan Sklenář pořádně zapařili.

K blížící se premiéře muzikálu Beetlejuice v Hudebním divadle Karlín se o poslední prázdninové sobotě konala prezentační okružní plavba na lodi Prague Boats. Součástí byl i závod celebrit na paddleboardech.

Jenže zpočátku seriózní akce se díky alkoholu a dobré náladě poněkud zvrtla v pořádně divoký večírek. Přímo na lodi se začalo pařit a mejdanu na parketu jednoznačně vévodila herečka a zpěvačka Eva Burešová, která aktuálně sedí v porotě show Česko Slovensko má talent. V průsvitných kalhotách divoce pařila se sklenkou vína v ruce, chvílemi i pod stolkem.

Rozjetý Jan Sklenář

Statečně ji sekundovala pařmenka a zpěvačka Michaela Tomešová, se kterou se Eva Burešová objímala, smály se od ucha k uchu a divoce pařily. Rozjela se i herečka Kristýna Jedličková, která dokonce teprve 17leté kolegyni Ines Ben Ahmed olízla ucho.

To však nebylo nic proti tomu, co předvedl muzikálový zpěvák Jan Sklenář, který se během plavby rozparádil na tolik, že přímo na palubě lodi sundal trenky a ukázal všem holý zadek. Smysl jeho počínání není úplně jasný, každopádně zřejmě ukázal víc, než si myslel. Zkrotit ho musela jeho Ines ben Ahmed.

Foto: Plavba muzikálu Beetlejuice

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *