Sebastian se loučí se svým nemocným tatínkem.

Zpěvák Sebastian v slzách! Zemřel mu tatínek, kvůli kterému odešel ze hry Survivor

Zpěvák Sebastian Navrátil prožívá těžké životní okamžiky. Zemřel mu tatínek na rakovinu! Letos kvůli němu opustil životní příležitost vyhrál reality show Survivor.

„Poslední měsíc jsem trávil každý den na onkologii, kde jsem doprovázel otce v jeho posledních chvílích,“ říká zpěvák Sebastian, který se letos zúčastnil reality show Survivor a měl velkou šanci dostat se do finále, nebo dokonce vyhrát 2,5 milionu korun. I přesto se ale rozhodl show opustit, aby se mohl s vážně nemocným tátou rozloučit.

S otcem se léta nestýkali, protože odešel do zahraničí. To mu mladý zpěvák nemohl dlouho zapomenout. Těsně před soutěží se dozvěděl, že otec je vážně nemocný, ale nechávalo ho to chladným. Až ve hře na ostrově bez jídla, pití, bez telefonu, rodiny a kamarádů mu došlo, jak cenné rodinné vztahy jsou a rozhodl se s otcem setkat, přestože to znamená konec v Survivoru.

Jeho otec ale nakonec žil i několik měsíců po skončení reality show. „Přišlo to v moment, kdy jsem musel pracovně odjet na festival do zahraničí. Našel jsem první možný spoj zpět, abych mohl přijet uctít jeho památku,“ popsal Sebastian.

„Času bylo málo, i když nakonec o trochu víc než se předpokládalo, ale i tak jsme si stihli říct možná víc než za celý život. Nechal mi tu dopis, který když jsem dočetl, zjistil jsem, kolik věcí je těžké říct do očí, kolik křivd v sobě nosíme a co jsem pro něj skutečně znamenal,“ říká mladý zpěvák.

„Mnozí z vás jste si ke mně našli cestu právě skrze tento příběh a tak si myslím, že si zasloužíte znát ho až do úplného konce. Některý věci se už prostě vrátit nedají, spousty chyb nedokážeme už nikdy napravit, byla by ale obrovská škoda se nepokusit alespoň o ty, u kterých tu šanci máme,“ přemítá Sebastian.

A svému tátovi posílá poslední vzkaz do nebe: „Táto, vím že jsme ten koncert spolu nestihli, ale slibuju, že každý další koncert na mě budeš mít ten nejlepší výhled. Odpočívej v pokoji.“

Sebastian opustil Survivor 2024, chce se rozloučit s umírajícím tatínkem

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *