Nehoda hasičů z Boru u Nové Hospody. Foto: Hasiči Bor

FOTO: Hasiči z Boru měli vážnou nehodu cestou k jiné tragické nehodě v Nové Hospodě

Tragická nehoda se stala dnes v podvečer na silnici z Nové Hospody na Planou na Tachovsku. Jeden člověk po srážce auta a dodávky zemřel. Cestou k této nehodě bourali také hasiči z Boru.

Souhra nešťastných událostí se začala odehrávat před půl pátou u průmyslové zóny Bor na silnici z Nové Hospody na Planou na Tachovsku. Ze zatím nejasných důvodů se tam srazila červená dodávka s osobním autem. Následky byly tragické. Jeden z účastníků nehody zemřel, další dva bojují o život.

Tragická nehoda v Nové Hospodě

„Dva muže středního věku jsme transportovali do Fakultní nemocnice Plzeň. Oba byli ve velmi vážném stavu s mnohočetnými zraněními. U muže ročník 1969 naši lékaři museli konstatovat smrt pro rozsáhlá zranění,“ uvedla mluvčí záchranky.

Pomáhat k tragické nehodě ihned vyjeli také hasiči z města Bor. A protože měli informaci o několika zraněných, k místu nehody spěchali. Bohužel během jízdy po kruhovém objezdu se jejich cisterna převrátila, uvnitř přitom sedělo pět hasičů.

„Všichni byli převezeni k ošetření do nemocnice. Jsou mimo ohrožení života. Více informací budeme moci sdělit po došetření nehody, děkujeme za pochopení,“ sdělili hasiči z Boru. Ačkoli na místě přistával vrtulník, zranění hasičů by neměla být vážná.

2 názory na “FOTO: Hasiči z Boru měli vážnou nehodu cestou k jiné tragické nehodě v Nové Hospodě”

  1. Avatar of Kůžel František
    Kůžel František

    Nejhorší je že dnes mohou s velkejma autama jezdit mladí řidiči bez prakse. Pak to přeženou a okulej auto,víc škody než užitku !

    1. Jak můžete vědět že ten řidič neměl praxi. Každý z nás začínal. Vy jste u toho byl ze to hned soudite

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *