Agáta Hanychová v pořadu Herohero.

Agáta Hanychová: Soukup, Prachař a Koudelka se proti mně spojili, soudy mě stály půl milionu!

Jsem nejlepší, všem jsem pomohla a oni se proti mně spojili a ubližují mi. Tak vidí Agáta Hanychová soudní spory z tohoto týdne. Řeší jen to, kolik vyděláván, zuří Hanychová.

Agáta Hanychová se vyjádřila k soudům, které tento týden absolvovala s tatínky svých dvou dcer Jakubem Prachařem a Jaromírem Soukupem. „Stačilo mi, že jsem viděla u soudu ty dva zlý chlapi, kteří se na mě koukali, jako kdybych jim něco udělala a přitom jsem jim jen porodila dcery,” pronesla Agáta Hanychová ve svém pořadu Herohero, který má s Onrellou Koktovou.

Agáta Hanychová: Nejvíce mě ranil Pepíno

“Ačkoli o sobě oba mluvili vždy špatně, Jakub Jaromírem opovrhoval, tak najednou proti mě utvořili pacht,” řekla Hanychová.

„Nejvíce se mě dotklo, že se s nimi dal do pachtu i můj bývalý manažer, který pro mě pracovat sedm let, dostával za to velmi dobře zaplaceno, dokonce u mě bydlel,“ zuří Hanychová a pronesla, že manažera Josefa Koudelku vytáhla z benzinky na Moravě, kde by podle ní dodnes pracoval.

“Neskutečně mě to zasáhlo, Pepíno měl moji plnou důvěru, byl u mě v rodině. Už ho nechci vidět, nedám mu ani vteřinu,” řekla Hanychová.

Půl milionu za právníky

Hanychová přiznala, že u soudu chtěla dosáhnout většího výživného a nastavit pravidla střídavé péče. „U soudu se ale řešilo jen to, kolik vydělávám na Herohero, místo, aby mi to přáli, přestože vydělávám hlavně na to, abych živila jejich dcery,“ řekla Hanychová. „Vždyť jen soudy mě stály 400 tisíc, tedy skoro půl milionu. Třeba telefonát s právníkem vás vyjdou na 20 tisíc,“ uvedla Hanychová.

„Jsou to bezcharakterní lidi,“ nadává Agáta Hanychová na adresu svých tatínků. Zároveň je ale ráda, že podle soudu už může vzít děti do zahraničí k moři. „Musím ale do 30 dnů smazat všechny fotky Rozy a Mii a videa na Instagramu,“ uvedla Hanychová.

Hanychová se také vyjádřila k fotografiím s Miss Czech, kam Jaromír Sokup přišel s novou ženou. “Pokud vím, tak s ní byl už 14 dnů po našem rozchodu, bůh ví, jestli s ní nebyl ještě, když byl se mnou,” smála se Agáta.