Lela Vémolová Ceterová byla dnes okradena. Zdroj: IG

Vémolova Lela v slzách: sprostě ji okradli zloději na parkovišti. Ukradli jí celý nákup!

Lela Ceterová Vémolová byla dnes drsně okradena při nákupech před nákupním centrem v Praze. Zloději jí ukradli drahý nákup a krabici dárků.

Manželka zápasníka Karlose Vémoly Lela byla dnes okradena na nákupech v Praze. Šokovaná influencerka skončila v slzách. „Já také musím pracovat, abych měla peníze,“ plakala Ceterová.

Lela popsala, že zlodějna se odehrála během několika rychlých okamžiků, když ukládala nákup do kufru auta a usazovala syna do dětské autosedačky. „Než usadím dítě, tak mě prostě okradou. Doufám, že jsou spokojení, nemám k tomu slov. Jak může někdo takto okrádat lidi?“ ptala se uplakaná Lela.

Popsala, že když usazovala syna do autosedačky, měla otevřený kufr, kam před tím uložila nákup. A to je samozřejmě školácká chyba. Zloději zřejmě využili nestřeženého okamžiku a naditý zavazadlový prostor vybrali.

Lela Vémolová: Měla jsem otevřený kufr!

„Měla jsem tam nákup potravin ve vysoké hodnotě, k tomu mi vzali velkou krabici, kde jsem měla dárky,“ sčítá škody Lela.

Podle ní to byli dva chlapi. „Zaregistrovala jsem to, až když bylo pozdě. A co sama zmůžu s malým dítětem v autě, ještě se člověk lekne, aby se něco nestalo,“ dodala Lela.

Možná ale zloději už nyní litují, pokud si přečtou, koho to vlastně okradli, tedy ženu bojovníka Karlose Vémoly. Ten, když se rozčílí, tak si to dva zlodějíčci za rámeček nedají. Zda případ ohlásila Lela policii, není jasné, ale pravděpodobně tak neučinila.