Agáta Hanychová kuchtila živě. Zdroj: Instagram

Unavená Hanychová poprvé po rozchodu se Soukupem vystoupila před fanoušky

Agáta Hanychová prozradila fanouškům, že je po nedávném rozchodu s mediálním podnikatelem Jaromírem Soukupem unavená.

Agáta Hanychová vystoupila po nedávném rozchodu s majitelem TV Barrandov a mediálním podnikatelem Jaromírem Soukupem poprvé v dlouhém živém vysílání. Pro své fanoušky nachystala vaření houbového rizota v živém vysíláním. A byla to jízda.

Sledující, kterých má Hanychová na Instagramu přes 370 tisíc, mohli pokládat i dotazy. Mnozí se shodovali, že to Agátě velmi sluší a chválili také její nový účes a barvu vlasů. S tím však modelka a influencerka nesouhlasila. „Jsem unavená a je vedro,“ prohlásila Hanychová.

Na odpočinek ale neměla modelka čas, musela chystat oslavu. „Ve středu slaví dcera Mia narozeniny,“ prozradila Hanychová.

FOTO: Agáta Hanychová: Růžová party pro dceru Miu, zpíval jí Bendig!

K samotnému vaření ale fanoušci Agáty přece jen připomínky měli. Překvapilo je, kolik pánví dokáže vytáhnout a ušpinit a také, že ji nevadí, když ji na šunku na talířku sedají mouchy.

Houbové rizoto kuchtila modelka z pravých hřibů, odmítla ale fanouškům prozradit, kde je nasbírala. Sledující ovšem překvapilo, že vaří ze sušených hub místo z čerstvých. „Sušené jsou lepší,“ prohlásila Agáta. „Blbost, čerstvé houby jsou vždycky nejlepší,“ reagoval jeden z Agátiných fanoušků.

A recept? „Osmahnete rýži na másle, přidáváte zeleninový vývar a víno, dokud se rýže neuvaří. Pak přimícháte parmazán, je to jednoduché,“ řekla fanouškům Hanychová. K tomu ještě modelka osmažila cuketové placičky z nastrouhané cukety, mouky, majoránky a se šunkou a sýrem. „Byla to trochu prasárna,“ dodala.