Nehoda autobusu a osobního auta v Evropské ulici v Praze. Foto: HZS Praha

V Praze se srazil autobus s autem, to vyletělo na chodník

Pondělní ranní dopravu na frekventované Evropské ulici v Praze 6 zkomplikovala v pondělí po 7. hodině nehoda autobusu a osobního auta. To skončilo poškozené na chodníku.

Pondělní ranní dopravní špička v Praze a do toho nehoda na vytížené Evropské ulici, kudy míří řidiči mimo jiné k letišti Václava Havla. Konkrétně, po sedmé hodině ráno se nedaleko zastávky Divoká Šárka srazily autobus a osobní auto.

Autobus má poškozenou přední část, auto zase dostalo ránu do boku a po nehodě skončilo mimo silnici až na chodníku, kde zrovna probíhají stavební práce. „Zraněné osoby z osobního auta jsou v péči záchranářů,“ informovali hasiči z HZS Praha.

Evropská ulice je jedním jízdním pruhem průjezdná, plně bude provoz obnoven kolem pondělní desáté nehody po ukončení vyšetřování nehody policií a odtahu poničených vozidel.

Není to však jediná komplikace v ranní pražské dopravě. Po sedmé hodině havarovala tři auta v Bucharově ulici, nehoda blokovala jeden jízdní pruh. Také na obchvatu D0 se na 18. kilometru v katastru pražských Řeporyjí ve směru na Ruzyň srazila dvě auta.