Ondřej Ruml skončil ve 2. díle StarDance 2024. Foto: ČT

Ondřej Ruml po vypadnutí ze StarDance přišel o velký balík peněz, kolik mají za jeden díl?

Obrovskou smůlu měl zpěvák Ondřej Ruml, který vypadl v sobotu jako první ze StarDance 2024. Tanečníci z řad celebrit jsou totiž placení za každý „odtancovaný“ díl.

Soutěžící v televizní show StarDance dostávají zaplaceno až za každý odvysílaný díl v televizi, přestože už více než dva měsíce před tím museli pravidelně trénovat, učit se tance, účastnit se promo akcí, natáčení znělek nebo tiskových konferencí.

Kdo tedy vypadne mezi prvními, prodělá pořádný balík peněz, přestože před tím musel týdny zadarmo „makat“.

Právě to se stalo zpěvákovi Ondřeji Rumlovi, který v sobotu se svou taneční partnerkou Andreu Třeštíkovou vypadl jako první. Od České televize tak dostali zaplaceno jen za první díl, ze kterého nevypadl nikdo a za druhý díl, který se jim stal osudný.

Podle dostupných informací mají celebrity za každý díl 70 tisíc korun hrubého. Ten, kdo dojde až do finále, si tak vydělá i pořádný balík 700 tisíc korun. To Ondřej Ruml si za dva díly vytančil „pouhých“ 140 tisíc.

Velký balík peněz berou i porotci Tatiana Drexler, Richard Genzer a letos nově Jan Tománek. Loni podle webu extra.cz kasíroval každý porotce za jeden odvysílaný díl 120 tisíc korun.

Česká televize nicméně oficiálně výši odměn pro tanečníky ani porotce nekomentuje. „Výše honorářů je předmětem smluvních vztahů a není veřejná. Informace o zveřejněných částkách jsou spekulativní a zavádějící,“ okomentovala loni mluvčí České televize.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *