Pondělní vážná nehoda u Křimova. Foto: HZS

FOTO: Další vážná nehoda u Křimova! Řidiče museli po čelní srážce z aut vystříhat hasiči

Není týden, aby se na silnici I/7 nedaleko Chomutova, konkrétně na úrovni obce Křimov, nestala velmi vážná nehoda. Dnes ráno se tam čelně srazila dvě auta, hasiči museli řidiče vystříhat.

Celé pondělní dopoledne bude opět uzavřena silnice I/7 od Chomutova na Německo. Na 88,5. kilometru se poblíž Křimova stala další vážná nehoda. Zřejmě znovu v mlze se tam čelně srazila dvě auta.

„Vyprostili jsme řidiče z obou vozidel a předali je k ošetření Zdravotnické záchranné službě. K vyproštění jednoho řidiče jsme použili hydraulické vyprošťovači nářadí a vozidlo částečně rozstříhali,“ informovali zasahující profesionální hasiči ze stanice Chomutov a dobrovolní hasiči z obce Hora Svatého Šebestiána.

„Na vozidlech jsme provedli protipožární opatření a likvidovali únik provozních kapalin. Po dobu zásahu Policie ČR uzavřela komunikaci,“ dodali hasiči. Národní informační dopravní systém aktuálně odhaduje omezení na silnici I/7 u Křimova nejméně do pondělních 12 hodin až 13 hodin, na místě probíhá policejní vyšetřování.

Tento úsek silnice je v poslední době plný vážných nehod. Například 13. října tam po srážce dvou aut jeden člověk zemřel, další čtyři utrpěli zranění. V předchozích týdnech tam došlo i k dalším tragickým nehodám. Doslova prokletý úsek si tak během pár dnů vybral několik lidských životů, vážná zranění a zničená auta.

FOTO: Pondělní nehoda u Křimova

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *