20241020 221109

Domů se už nikdy nevrátí! Čtyři mrtví motorkáři za neděli! Poslední zemřel večer u Brna

Třetí říjnová neděle skončila pro české motorkáře mimořádně tragicky. Hned čtyři zemřeli, poslední v neděli večer u Brna.

Rodina už nikdy neobejme motorkáře, který v neděli večer havaroval na silnici 373 z Brna na Ochoz u Brna. “Podle svědků a dosavadního zjištění motocyklista předjel několik vozů, přitom v zatáčce nezvládl řízení a přejel do protisměru, tam se srazil s osobním vozem,” uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb.

Motorkář na místě zemřel, řidič auta skončil v péči záchanky. “Naši hasiči poskytli posttraumatickou intervenční péči,” informovali hasiči.

U Milevska se srazily dvě motorky

Tragická nehoda dvou motorkářů se stala v neděli u obce Zhoř nedaleko Milevska na Písecku. Kolem třetí hodiny odpoledne tam vjel jeden z motorkářů do protisměru, kde se střetl s protijedoucím motorkářem.

„Viník nehody na místě zemřel,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura. Druhý motocyklista utrpěl vážná zranění a byl transportován do nemocnice vrtulníkem.

Třetí motocyklista zemřel v neděli u obce Skršín na Mostecku, poté co mu nedal přednost řidič osobního vozu na křižovatce. Motocyklista po srážce na místě zemřel, jeho spolujezdkyni musel s těžkými zraněními transportovat vrtulník do nemocnice v Ústí nad Labem.

Další neštěstí na Břeclavsku

Nehodu s tragickými následky vyšetřují policisté také ve Valticích na Břeclavsku. Motocyklista se tam střetl s osobním vozem. I přes snahy záchranářů zemřel.

4 názory na “Domů se už nikdy nevrátí! Čtyři mrtví motorkáři za neděli! Poslední zemřel večer u Brna”

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *