FB IMG 1729442693403

FOTO: Vážná nehoda na Frýdecku! Řidička nedala přednost sanitce, čtyři zranění!

Čtyři zraněné si vyžádala nehoda osobního auta a sanitky v obci Dobrá v okrese Frýdek-Místek. Dva lidi museli hasiči z auta vyprostit.

Nehoda se stala v noci na neděli podle policie tak, že řidička osobního vozu nedala přednost sanitce. “62letá řidička vozu značky Citroen vyjížděla na křižovatku z vedlejší silnice a dle dosud zjištěných informací nedala přednost sanitce, která přijížděla po hlavní silnici,” uvedla policejní mluvčí Pavla Jiroušová

Auta do sebe následně ve vyšší rychlosti vrazila. Na místo byly vyslány profesionální jednotky hasičů ze stanic v Nošovicích a Frýdku-Místku. Na místě události rovněž zasahovala Zdravotnická záchranná služba, Letecká záchranná služba a Policie ČR.

Hasiči po příjezdu na místo zabezpečili vozidla proti požáru a zároveň začali poskytovat první pomoc zraněným osobám. “Na místě se nacházely celkem čtyři zraněné osoby, z toho dvě, které cestovaly v osobním voze, bylo potřeba vyprostit pomocí hydraulického vyprošťovacího nářadí,” uvedla mluvčí hasičů Petra Lukášová.

Řidičku auta museli hasiči, po ošetření lékařem, vyprostit přes zadní, páté dveře, její spolujezdkyni přes boční dveře. Po vytažení z vozidla byly obě ženy předány do péče záchranky.

V sanitce se nacházely dvě zraněné osoby, které byly taktéž předány do péče zasahujícím zdravotníkům.

Přesné okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *