Ondřej Ruml a Andrea Třeštíková opouští StarDance 2024. Foto: ČT

Ze StarDance 2024 vypadli Ondřej Ruml a Andrea Třeštíková, Vondráčková se drží dál

13. řada taneční soutěže StarDance 2024 zná první vyřazený pár. Nejvíce kritiky od poroty a také nejméně hlasů od diváků si vysloužili Ondřej Ruml a Andrea Třeštíková.

Hlavní hvězda letošní StarDance – herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková, která v prvním díle StarDance 2024 musela snášet kritiku porotce Jana Tománka a navíc dostává nálož kritiky od televizních diváků kvůli své roli zlé a zákeřné ředitelky školy v nováckém seriálu Ulice, překvapivě první vyřazování přežila a postoupila do dalšího kola.

„Mám radost, protože se mohu těšit na další zvedačky,“ řekla Vondráčková, která prozradila, že právě ze zvedaček měla obrovský strach, ale teď jim přišla na chuť. „Možná by to chtělo příště méně kroků, aby váš tanec vynikl,“ neodpustil si opět mírnou kritiku Tománek směrem k Vondráčkové.

StarDance opouští Ondřej Ruml

Za to dvojice Ondřej Ruml a Andrea Třeštíková si musí sbalit kostýmky a v taneční soutěži, která se u diváků těší obrovské oblibě, skončili.

Zpěvák Ondřej Ruml, který se v roce 2008 proslavil účastí v hudební televizní soutěži X Factor, kde se dostal na druhé místo a také exceloval v pořadu Tvoje tvář má známý hlas, sklidil už v prvním díle StarDance kritiku od poroty.

Té se nelíbilo, že je až příliš „toporný“. Tentokrát ale bylo hodnocení podstatně mírnější. “Měl jsem o tebe strach, ale od posledně je to velký posun,” pochválil například porotce Richard Genzer. Přesto ale bylo hodnocení poroty a nakonec i diváků slabé a na postup do třetího dílu to nestačilo.

“Jsem vděčný, že jsem se mohl zúčastnit a že jsem měl Andreu, která to se mnou měla velmi těžké, protože jsem propadal depresím a skepsi, že to nepůjde. Nakonec byly momenty, že jsem si to dokonce i užíval,” řekl Ondřej Ruml po vyřazení.

“Tak, jako říkala Lucie Vondráčková, že se bála zvedaček, tak já se takto bál tance a jsem rád, že jsem to dokázal. Určitě zkušenosti využiji, protože moje partnerka Linda je tanečnice,” dodal Ruml a pozdravil na kameru i svou dcerku Rozárku.

Kdo ve StarDance pokračuje

Ve StarDance, která bude vrcholit až před Vánoci, tak zůstává devět tanečních párů. Kromě Vondráčkové a jejího tanečníka Lukáše Bartuňka jsou to herec Filip Blažek a tanečnice Adriana Mašková, herečka Marta Dancingerová a tanečník Martin Prágr, spisovatel Patrik Hartl a tanečnice Tereza Prucková, herec Oskar Hes a tanečnice Kateřina Bartuněk Hrstková.

Dále pokračují také sportovec Jiří Ježek a tanečnice Lenka Nora Návorková, herečka Jana Paulová a tanečník Robin Ondráček, sportovkyně Martina Ptáčková a tanečník Dominik Vodička, kuchařka a sportovkyně Chili Ta a tanečník Jakub Mazůch.

Ve třetím díle budou soutěžící tančit čaču, valčík a rumbu. Večer bude tématický na hudbu ze 70. let.

Ondřej Ruml ve StarDance

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *