Nehoda auta a motorkáře u Bezměrova. Foto: HZS

FOTO: Slunce lákalo motorkáře, u Bezměrova rozbil motorku po čelní srážce s autem

Vážná nehoda v sobotu odpoledne uzavřela silnici mezi Hradiskem a Bezměrovem na Kroměřížsku. Srazil se tam motorkář s osobním autem, v němž jela řidička a dvě malé děti.

Dnes odpoledne došlo k čelnímu střetu motocyklu s osobním vozidlem na silnici 47 mezi Hradiskem a Bezměrovem na Kroměřížsku. K nehodě okamžitě vyjela jednotka z centrální stanice v Kroměříži, která byla na místě za pět minut od ohlášení události.

„Hasiči poskytovali první předlékařskou péči řidiči motorky až do příjezdu zdravotnických záchranářů, se kterými i nadále spolupracovali v rámci ošetření a následného transportu zraněného,“ informovali hasiči. Motorkář byl do nemocnice transportován vrtulníkem.

Posádce vozidla, ve kterém jela řidička a dvě děti, poskytl jeden z hasičů první psychickou pomoc a dvěma malým dětem věnoval dráčky „záchranáčky“. Dále hasiči provedli protipožární opatření a položení sorpčních rohoží.

Provoz na silnici byl omezen kvůli policejnímu vyšetřování do sobotních 17.30 hodin. Kdo nehodu zavinil a další okolnosti policisté zatím nesdělili, vyšetřování stále probíhá.

FOTO: Nehoda u Bezměrova

1 názor na “FOTO: Slunce lákalo motorkáře, u Bezměrova rozbil motorku po čelní srážce s autem”

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *