Tragická nehoda na dálnici D1 u Velkého Meziříčí. Zdroj DI

Tragická nehoda na D1! Dodávka narazila do odstaveného náklaďáku, jeden mrtvý!

Tragická nehoda uzavřela ve čtvrtek dopoledne dálnici D1 u Velkého Meziříčí. Ve směru na Brno se srazil nákladní vůz s dodávkou. Tvořily se dlouhé kolony.

V dlouhých kolonách stály celé dopoledne stovky řidičů na dálnici D1. Na 142,5. kilometru ve směru na Brno u Velkého Meziříčí se totiž ve čtvrtek dopoledne stala tragická nehoda. Dodávka tam najela do nákladního vozu, který byl odstavený v SOS zálivu.

„Řidič dodávky utrpěl zranění, jeho spolujezdec pak těžká zranění, kterým na místě podlehl,“ sdělila mluvčí policie Dana Čírtková.

Dálnice D1 byla ve směru na Brno několik hodin uzavřena, silničáři odhadovali uzavírku do čtvrtečních zhruba 12 hodin. Policisté se průběžně snažili auta pouštět alespoň jedním jízdním pruhem, před nehodou se ale vytvořily kolony dlouhé přes 6 kilometrů, které se budou dlouho rozjíždět.

Objízdné trasy byly vedeny přes Velké Meziříčí, i tam se ale řidiči potýkali s kolonami. Přesné okolnosti nehody policisté nadále vyšetřují.

2 názory na “Tragická nehoda na D1! Dodávka narazila do odstaveného náklaďáku, jeden mrtvý!”

    1. nic o tom nevite takze byt vami se absolutne nevyjadruji jako clovek co oba kluky znal tak vim jak to bylo psát tyto hovna je nesmysl.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *