Patrik Kincl měli se ženou nehodu na dálnici D5. Foto: Patrik Kincl

MMA zápasník Patrik Kincl měl vážnou bouračku. Havaroval po prohraném zápase

Český MMA zápasník Patrik Kincl neprožívá nejlepší období. O víkendu utrpěl podle svých slov nejhorší porážku v životě, navíc cestou zpátky ze zápasu měl vážnou nehodu, jeho žena při ní utrpěla zranění.

„Tohle byla největší prohra mé kariéry. Nejvíc lidí v historii eventu MMA mě živě vidělo prohrát,“ tak popsal zápasník Patrik Kincl své pocity po prohraném souboji v Oktagonu 62 ve Frankfurtu, kde minulou sobotu ve střední váze podlehl Kerimu Engizekovi.

Domů do Čech se tak i se svojí ženou vracel v pořádně ponuré náladě. Pak ale přišlo ještě něco horšího – na 46. kilometru dálnice D5 na úrovní Mýta dostal se svou Toyotou smyk. „Následně vyjel vpravo mimo vozovku, kde narazil do oplocení dálnice, načež se vozidlo převrátilo na střechu,“ sdělila policejní mluvčí.

„Během pár vteřin se mi podařilo celkem slušně vyvětrat. Nejen v autě, ale i v hlavě. Sedíme vzhůru nohama a mačkám tlačítko SOS v Toyotě. Ptám se ženy jestli je dobrá a do toho už mluvím s operátorem,“ popsal zápasník první okamžiky po nehodě, kdy auto leželo na střeše.

V tu chvíli už k autu přiběhli první lidé. „Odpoutám sebe, pak ženu a podávám ji lidem venku. Je v šoku a jsem rád, že ji vezmou k sobě do auta než přijede sanita a já mohu řešit věci okolo auta,“ popsal Kincl.

Jeho ženu následně odvezla sanitka k ošetření, utrpěla šrám na hlavě poblíž oka, její zranění ale nebudou vážná.

Zápasník také pochválil, jak všechny záchranné složky fungovaly. „Kolečko IZS je parádně namazanej stroj. Člověk je zase o něco pyšnější na tu naši zem. Největší dík patří policistům, jak to všechno v klidu odladili a pomohli. Heslo z jejich kapot tady opravdu sedělo,“ uvedl Kincl.

Dlouho potom pak přemýšlel, že všechno mohlo být jinak. Kdyby zápas před tím vyhrál, zdržel se déle na tiskovce, zašel na následující party a nejspíš by všechno bylo jinak. Ale to už je osud…

Zároveň zápasník odmítá, že byl je agresivně. „Nejel jsem jako ho*ado. Bylo mokro a byl jsem bolavej po zápase, bez nálady to člověk ani valit nechce,“ dodal zápasník. Policie doplnil, že Kincl nebyl pod vlivem alkoholu.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *