Eva Holubová zveřejnila nové fotky z nemocnice. Foto: Eva Holubová

Eva Holubová: Nové foto z nemocnice! Herečce se špatně dýchá, lékaři řeší, co bude dál!

Herečka Eva Holubová stále zůstává v nemocnici a přiznává, že jí sžírá pocit nejistoty z toho, jak bude pokračovat její léčba výdutě tepny v mozku. Navíc se jí špatně dýchá.

Oblíbená herečka, známá z mnoha filmů a seriálů, například Pelíšků či Jedné rodiny, je stále léčí v nemocnici Na Homolce. Leží tam s takzvanou výdutí tepny v hlavě, což je velmi nebezpečné onemocnění. Zjednodušeně řečeno, jedná se o zeslabení žíly, která kvůli tomu může prasknout.

Lékaři toto místo herečce vyplní, respektive vyztuží a po úplném zahojení by měla být mimo ohrožení života. Sama ale přiznává, že další postup lékařů je nejistý. „Různé dohady, jak bude léčba pokračovat, navodí určitou nejistotu,“ sdělila dnes Eva Holubová.

„Chápu, že to chce čas a trpělivost, že někdy nemusíte okamžitě akutně na sál, ale musíte být pod kontrolou, což tady Na Homolce probíhá naprosto úžasně, velmi odpovědně díky erudovanosti a ochotě lékařek, lékařů, sestřiček a bratrů. Ale stejně se vám to mele v hlavě,“ informovala fanoušky Holubová.

Kromě toho přiznala potíže s dýcháním, sestřičky jí podle jejích slov nasazují dýchací masku. „Blbě se mi dýchá, sestřička mi do nosu zavedla takové dýchací trubičky, co známe z amerických seriálů, abychom si mohli povídat,“ vysvětluje s tím, že potíže jí způsobuje astma společně s nemocniční klimatizací.

Nové foto: Eva Holubová v nemocnici

Petr Čtvrtníček přinesl herečce kuře na kari

Velkou radost herečce udělaly víkendové návštěvy, kromě rodiny dorazil například herec Milan Šteindler nebo její herecký kolega Petr Čtvrtníček, se kterým tvoří pár v seriálu Jedna rodina.

A nepřišel s prázdnou, o Čtvrtníčkovi se ví, že je skvělý kuchař a tak donesl jeho kuře na kari s rýží. Herečka si mohla po několika dnech pochutnat na domácí stravě.

„Já prostě Petrovu kuchyň miluji,“ říká herečka, která alespoň trochu z donesené porce ochutnala. Zároveň ale dodala, že i jídlo, které jí donáší personál nemocnice z tamní kuchyně není špatné. „Na Homolce dobře vaří, o tom žádná, vůbec nemáte pocit, že jste ve špitále,“ pochválila služby špitálu Eva Holubová.

1 názor na “Eva Holubová: Nové foto z nemocnice! Herečce se špatně dýchá, lékaři řeší, co bude dál!”

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *