Tragická nehoda nedaleko Chomutova. Foto: HZS

FOTO: Tragická nehoda u Chomutova! V husté mlze se čelně srazil kamion s dodávkou

Tragická hromadná nehoda blokovala od úterního odpoledne silnici I/7 u Křimova poblíž Chomutova vedoucí do Německa. V husté mlze se tam srazil kamion s dodávkou a havarovala i další čtyři auta. Jeden člověk zemřel.

Silnice č. 7 byla od úterního odpoledne u křižovatky s odbočkami na obce Celná a Suchdol na Chomutovsku obousměrně uzavřena z důvodu tragické nehody čtyř osobních aut, dodávky a kamionu.

Dodávka skončila po čelním střetu s kamionem zcela zdemolovaná, řidič bohužel srážku nepřežil a na místě zemřel, záchranáři už mu nedokázali pomoci.

Dodávka byla po nárazu odhozena napříč silnicí a následně do ní z boku narazilo přijíždějící osobní auto. Celkem se do nehody připletla čtyři osobní auta. Kamion skončil mimo silnici.

Další z účastníků nehody utrpěl středně vážná zranění, na místo pro něj letěl vrtulník, ale s ohledem na hustou mlhu musel přistát a počkat na lepší viditelnost. Zraněnou osobu nakonec do nemocnice odvezla sanita.

Nehoda blokuje silnici u Křimova

„Silnice I/7 je zcela neprůjezdná od křižovatky s odbočkou na Celnou a Suchdol až po obec Hora svatého Šebestiána,“ uvedla odpoledne mluvčí chomutovské policie Miroslava Glogovská.

Policisté odkláněli dopravu po souběžné silnici číslo 25114. Hasiči omezení odhadovali s ohledem na odklízení množství vraků do úterních 18.30 hodin.

Jak k nehodě došlo, nyní vyšetřují policisté. „Při havárii zřejmě sehrála roli velmi špatná viditelnost, v místě je velmi silná mlha,“ sdělila Glogovská.

FOTO: Tragická nehoda u Chomutova

1 názor na “FOTO: Tragická nehoda u Chomutova! V husté mlze se čelně srazil kamion s dodávkou”

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *