Tragická nehoda u Krupé. Foto: Vlastimil Tancos

FOTO: Tragická nehoda u Krupé na Rakovnicku! Řidič dodávky vjel před rozjetý náklaďák

Tragická nehoda uzavřela na celé úterní dopoledne karlovarskou silnici I/6 u Krupé na Rakovnicku. Srazil se tam nákladní vůz s dodávkou, její řidič havárii nepřežil. Silnici zasypal náklad.

Tragická nehoda se stala v úterý ráno na křižovatce Na Šustně u obce Krupá na Rakovnicku, kde se srazil nákladní vůz s dodávkou. Podle policie prvotní vyšetřování nasvědčuje tomu, že řidič dodávky přijíždějící po vedlejší silnici od Lišan na křižovatce nedal přednost náklaďáku jedoucímu po karlovarské silnici I/6 ve směru na Prahu.

Náraz to byl zničující zejména pro dodávku, která dostala ránu z boku. „Oba řidiči byli ve vozech zaklínění a vyprostit je museli hasiči,“ uvedla mluvčí středočeské policie Michaela Richterová. „U řidiče dodávky musel přivolaný lékař konstatovat smrt,“ upřesnila Richterová.

Podle mluvčí středočeské záchranky Moniky Novákové byl druhý řidič nákladního vozu zraněn jen lehce a převezen na ošetření do nemocnice v Rakovníku. Náklaďák se nicméně po srážce převrátil na bok a vysypal se z něho náklad, který blokuje silnici.

Podle národního dopravního informačního centra potrvá úplné, nebo později částečné, omezení na silnici I/6 odhadem do úterních 13 hodin. Přesné okolnosti nehody určí pokračující policejní vyšetřování.

FOTO: Tragická nehoda u Krupé

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *