Domíchávač betonu se převrátil napříč silnicí ve směru na Ostrov. Zdroj: Richard Pazderka

Nehoda u Ostrova! Hlavní tah od Varů zablokoval převrácený domíchávač betonu

Nehoda domíchávače betonu zablokovala v pondělí po desáté hodině dopoledne silnici I/13 od Karlových Varů na Ostrov. Vůz se tam převrátil na bok a zůstal ležet napříč celou silnicí.

Oba jízdní pruhy silnice I/13 u města Ostrov ve směru od Karlových Varů v pondělí po 10. hodině zablokovala nehoda. Převrátil se tam domíchávač betonu, který zůstal ležet na boku a navíc napříč dvěma jízdními pruhy. Částečně zasahuje i do středových svodidel.

Doprava od Karlových Varů je proto před Ostrovem zastavena a tvoří se kolony. Řidiči by teoreticky mohli sjíždět před nehodou na Ostrov. Jenže v tamní Karlovarské ulici rekonstruují most a objížďka je vedena okolními ulicemi. Pro kamiony je tato možnost zcela nevhodná.

Odklízení a vyšetřování nehody potrvá podle informačního dopravního systému do pondělních 15 hodin. Řidiči tedy musí počítat s dlouhým zdržením, nebo zvolit jinou trasu.

Zastaven je i provoz na Karlovy Vary s ohledem na pohyb těžké techniky, která bude převrácený domíchávač betonu vyprošťovat.

Foto: Nehoda u Ostrova

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *