Tragická nehoda mezi obcemi Netěchovice Nuzice. Foto: HZS

FOTO: Tragická nehoda u Týna! 18letý řidič ve velké rychlosti vrazil do auta v protisměru, zabil řidičku

Tragická nehoda se stala dnes odpoledne mezi obcemi Netěchovice a Nuzice u Týna nad Vltavou. 18letý řidič tam podle všeho ve vysoké rychlosti vjel do protisměru a narazil jiného auta.

Velkým neštěstím skončila jízda mladých lidí ve středu odpoledne na silnici mezi obcemi Netěchovice a Nuzice u Týna nad Vltavou. 18letý řidič tam vezl v autě další dva spolujezdce a pravděpodobně vlivem nepřiměřené rychlosti najel do protisměru, kde se srazil s autem přijíždějícím v protisměru.

Nevinná řidička zemřela

Náraz to byl zcela ničivý, obě auta skončila zcela zdemolovaná a na odpis. Bohužel 68letá řidička druhého auta vínové barvy, do které mladý řidič černého vozu narazil, utrpěla vážná zranění a začaly jí selhávat životní funkce. I přes resuscitaci záchranářů zemřela.

„Záchranáři zahájili nepřímou masáž srdce a poté rozšířenou resuscitaci. Přes veškerou snahu musel lékař konstatovat smrt,“ uvedla mluvčí jihočeské záchranky Petra Kafková.

Z vozu černé barvy, které bylo v přední části zcela zdemolované, museli hasiči pomocí hydraulických nástrojů vyprostit mladého řidiče, jeho spolujezdce a spolujezdkyni. „Jednu osobu jsme vyprostili ze zadního sedadla bez vyprošťovacích nástrojů,“ dodali jihočeští hasiči.

Záchranáři jednoho z nich transportovali vrtulníkem do nemocnice, další dvě osoby převezly do nemocnice sanity.

FOTO: Tragická nehoda u Týnce nad Vltavou

8 názorů na “FOTO: Tragická nehoda u Týna! 18letý řidič ve velké rychlosti vrazil do auta v protisměru, zabil řidičku”

    1. Tady v téhle bulvární žumpě je to zcela běžné – chybné nebo neůplné či záměrně zkreslené informace. Chyby a překlepy v psaném slovu ani nebudu zmiňovat. Ochotnický spolek by s tou “redakcí” vytřel podlahu.

    1. Avatar of Josef Chloupek
      Josef Chloupek

      PEPO,,, NECH SE VYŠETŘIT U PSICHLOGA.
      JAK BUDEŠ JEZDIT DO PRÁCE, V 70.LETECH, JAK NAVRHUJE VLADA, KDYZ NEBUDEŠ MÍT OD 30.LET. ŘIDICKY PRŮKAZ.

      1. Avatar of Michal Jůda
        Michal Jůda

        Máte pocit, že to pro něj, bude teď snadné, či naboural úmyslně, jen tak z plezíru? O nehodě nejsou žádné informace, natož o rychlosti, kterou jel. Jediné, co je rozumné…vyjádřit upřímnou soustrast rodině, kterou musí čelit kruté a nespravedlivé tragédii .

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *