Nehoda auta a traktoru u Mělnického Vtelna. Foto: Josef Holub

Vážná nehoda u Mělnického Vtelna, řidička Hyundaie vjela před rozjetý traktor

To místo je snad prokleté. Na silnici I/16 nedaleko Mělnického Vtelna se ve středu stala další vážná nehoda. Srazilo se tam osobní auto Hyundai s traktorem.

Velmi zle vypadalo osobní auto značky Hyundai po nehodě poblíž Mělnického Vtelna na křižovatce se silnici I/16. Ve středu ráno tam řidička osobního vozu patrně vjela do cesty traktoru. „Řidička vyjížděla z Mělnického Vtelna a vjela do jízdní dráhy traktoru,“ potvrdila mluvčí středočeské policie Barbora Schneeweissová.

Auto se po nehodě od traktoru odrazilo do příkopu, kde skončilo značně zdemolované a převrácené na střeše. Traktor zůstal stát na silnici. Řidička byla transportována do nemocnice v Praze se středně vážným zraněním. Vzniklá škoda je odhadována na 800 tisíc korun!

Okolnosti nehody vyšetřuje policie, nicméně podle policistů byli oba účastníci nehody střízliví. Dechová zkouška na alkohol byla negativní. Patrně tak bude rozhodující, kdo komu nedal přednost v jízdě podle pravidel na dané křižovatce.

Není to tak dlouho, co na stejné silnici nedaleko tohoto místa havarovala slovenská gymnastka, teprve 31letá Jana Duchnovská. 4. července se v autě vyhýbala zvířeti, které ji vběhlo do cesty a narazila přitom do svodidel. Vůz bohužel po nehodě začal hořet. Zatímco spolujezdce se podařilo dostat z auta ven, Jana uvnitř uhořela.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *