Agáta Hanychová se vyjádřila ke rvačce Dopity a Soukupa. Zdroj: Herohero

Agáta Hanychová: Mám strach o život, kdyby tam nebyl manžel, tak už tady nesedím!

Agáta Hanychová dnes přišla s tvrzením, že Jaromír Soukup měl chtít zaútočit na její osobu. Uvedla to ve vyjádření ohledně rvačky mezi Soukupem a jejím manželem Miroslavem Dopitou.

Jak už jsme informovali, tento týden došlo ke rvačce mezi manželem Agáty Hanychové a jejím bývalým partnerem a bývalým šéfem TV Barrandov Jaromírem Soukupem. Zatím není zcela jasné, kdo rvačku vyprovokoval, vše vyšetřuje pražská policie.

Drsně zbitý Jaromír Soukup

Jisté je, že k bitce došlo před domem Hanychové v pražském Suchdole poté, co Soukup odevzdal jejich společnou dceru Rozárku v rámci střídavé péče.

Podle některých zdrojů měl být vyprovokován, vrátil se na pozemek a Miroslav Dopita jej měl zbít. Tomu napovídá i fakt, že Dopita nemá žádná zranění, zatímco Soukup si dva dny poté přijel pro dceru Rozárku v doprovodu policie a celý zbitý, s monokly na obličeji, se zavázanou rukou a prokousnutým rtem.

Hanychová může přijít o děti

Soukup sdělil, že právě on byl napaden a podá na Dopitu trestní oznámení. Zároveň vyšlo najevo, že Dopitovi teprve nedávno skončila podmínka za spoluúčast na výrobě a distribuci drog, kvůli čemuž se dříve ukrýval na Bali. Následně byl odsouzen k podmínce.

Jinou podmínku u soudu zase dostal v roce 2013 za to, že zbyl fotografa, který jej vyfotil při opileckém tahu Karlovými Vary. Podle odborníků by se Hanychová měla začít bát, aby jí soud nesebral děti, pokud sociální úředníci uznají, že s nimi v domě žije násilník, který by mohl být za násilí už opakovaně odsouzen.

Agáta Hanychová: Bojím se jít po ulici

Jenže také o Jaromíru Soukupovi se ví, že je vznětlivé povahy, že sprostě nadával svým zaměstnancům a sám se účastní bojových zápasů v turnaji Clash of The Stars. Hanychová už dříve po rozchodu uvedla, že děti z něho měly strach.

Agáta se dnes celou záležitost kolem bitky před domem snažila otočit v podcastu na Herohero ve svůj prospěch. Tvrdí, že útok měl být veden přímo na ní a že ji manžel Dopita pouze bránil.

„Mám strach o svůj život. Celý útok byl primárně na mojí osobu, kdyby tam nebyl můj manžel, tak už tady nesedím. Nikdy by mě nenapadlo, že budu muset řešit na policii člověka, se kterým mám dítě,“ uvedla Agáta Hanychová.

Nás to tak velmi zranilo, než se hned tak nepřestanu ohlížet na ulici, já i děti budeme potřebovat psychoterapeuta. To, co jsme zažili bylo strašné a nenormální,“ řekla Hanychová.

„Měla jsem u toho čtyři svědky, i když protistrana říká, že to bylo jinak. Soukup otevřel branku a chtěl mě napadnout, byl tam ale manžel, který mě bránil,” řekla Hanychová s tím, že pravda vyjde najevo.

“Byla to obrovská chyba, že jsem měla dítě s Jaromírem Soukupem,” řekla modelka.

Soukup prý věděl, že dítě nedostane, dělal show pro média


Zároveň dodala, že policie nyní vyhodnocuje, jestli na její žádost poskytne policejní ochranu. „Mám teď zabezpečený dům, všude kamery,“ uvedla Hanychová. Vysvětlila také, proč dceru Rózu předevčírem odmítla předat Soukupovi.

„To, co zažila Róza den před tím, co tam Soukup předvedl, a ještě by ho viděla v tomto stavu, tak by měla trauma a ani by ho nepoznala. V tu dobu jsme proto vůbec nebyli doma,“ uvedla Hanychová.

Dodala, že předem policii i na OSPOD (sociálce) oznámila, že dceru Soukupovi nepředá. „OSPOD i policie mu podaly informaci, přesto si pro dítě přijel a zvonil na prázdný dům. Přijel dělat show, protože věděl, že tam budou fotografové, aby mohl být v novinách,“ dodala nešťastně Hanychová.

@expres.cz První video Jaromíra Soukupa po brutální rvačce s Dopitou je venku! 😱 Má zafačovanou ruku, nos přelepený náplastí a nechybí ani viditelné tržné rány. Spekuluje se dokonce o zlomenině! 🩹🥊 #exprescz #soukup #dopita ♬ původní zvuk – exprescz
Jaromír Soukup a Dopita se porvali před domem! Zhroucená Agáta Hanychová skončila na policii!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *